Pescuit in Bucuresti
Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman
Pescuit in Bucuresti
Vreau sa va rog si eu ceva. Are cineva o idee unde pot pescui in Bucuresti (inafara de dambovitza . Voi avea treaba 2 saptamani in Bucuresti si ash vrea sa merg si la un pescuit. M-ar interesa o balta ieftina pt ca imi voi aduce cu mine doar o varga, si nu are sens sa platesc taxe d 50 100 ron.(daca imi aduceam lansete cu mine m....mai mergea, dar sunt greu de carat pe tren plus bagaje) Vreau doar sa ma distrez putin la pluta sa prind un carashel. Daca ma poate ajuta cineva. Eu stiu doar de balta de la Baneasa care ii mai ieftina (sub 30). Astept sugestii. Va multumesc mult
Eu ii vreau, dar ei.....mai greu
Re: Pescuit in Bucuresti
chiar nimeni din Bucuresti ???????haideti prieteni , o mica informatie .
- gabi neamtu
- senior
[quote="RaPpSodIq"]Vreau sa va rog si eu ceva. Are cineva o idee unde pot pescui in Bucuresti (inafara de dambovitza . Voi avea treaba 2 saptamani in Bucuresti si ash vrea sa merg si la un pescuit. M-ar interesa o balta ieftina pt ca imi voi aduce cu mine doar o varga, si nu are sens sa platesc taxe d 50 100 ron.(daca imi aduceam lansete cu mine m....mai mergea, dar sunt greu de carat pe tren plus bagaje) Vreau doar sa ma distrez putin la pluta sa prind un carashel. Daca ma poate ajuta cineva. Eu stiu doar de balta de la Baneasa care ii mai ieftina (sub 30). Astept sugestii. Va multumesc mult
cand vii in bucuresti da-mi un telefon si te indrum eu nu lua nici o scula la tine ai la mine tot ce vrei
0724 722 401
cand vii in bucuresti da-mi un telefon si te indrum eu nu lua nici o scula la tine ai la mine tot ce vrei
0724 722 401
Gabi , mai lasat interzis , felicitari pentru initiativa , mai rar asa oameni . iti doresc fire cit mai intinse si numai bine .
Gabi nu stiu ce sa zik. De fapt nu as putea sa zik nimik in afara de multzumesc mult. Am mai amanat venirea la bucuresti pt ca am avut ceva probleme, dar sper ca pana in 8 aprilie sa ajung. O sa notez numarul si te voi suna. Inca odata multumesc foarte mult, si m-am lamurit ca pe acest forum sunt oameni deosebitzi.gabi neamtu scrie:RaPpSodIq scrie:Vreau sa va rog si eu ceva. Are cineva o idee unde pot pescui in Bucuresti (inafara de dambovitza . Voi avea treaba 2 saptamani in Bucuresti si ash vrea sa merg si la un pescuit. M-ar interesa o balta ieftina pt ca imi voi aduce cu mine doar o varga, si nu are sens sa platesc taxe d 50 100 ron.(daca imi aduceam lansete cu mine m....mai mergea, dar sunt greu de carat pe tren plus bagaje) Vreau doar sa ma distrez putin la pluta sa prind un carashel. Daca ma poate ajuta cineva. Eu stiu doar de balta de la Baneasa care ii mai ieftina (sub 30). Astept sugestii. Va multumesc mult
0724 722 401
Eu ii vreau, dar ei.....mai greu