Intrebare mulinete

Moderatori: gor965, florentiniuga

Scrie răspuns
mihaela_tatar2006
junior
junior

Intrebare mulinete

Mesaj de mihaela_tatar2006 » 23 Dec 2009, 21:23

salut ,eu sunt noua pe aici si mam inregistrat deoarece nu prea stiu multe despre pescuit ,sotul meu este pescar,dar voi stiti cum e,femeile mai mult la oala .eu as avea o intrebare.iam cumparat sotului meu 2 mulinete .una viking si cealalta shimano.as vrea si eu sa stiu care e mai buna.shimano BX4000R,viking 5070.bine nu sunt ultimile iesite pe piata dar in limita bugetului.astept raspunsul dumneavoastramultumesc.FIR INTINS **== :-*

mihaela_tatar2006
junior
junior

SUNT INCEPATOARE

Mesaj de mihaela_tatar2006 » 23 Dec 2009, 21:34

BUNA ZIUA.EU NU LE AM CU PESCUITUL.CEL CARE PESCUIESTE LA NOI IN CASA ESTE SOTUL MEU ,DAR AM SI EU O UNDITA DE SUPRAFATA,DOAR CU ACEEA MA DESCURC , :"> .DAR ASTA E NIMENI NU SA NASCUT INVATAT.AM SI EU O INTREBARE,I-AM CUMPARAT SOTULUI MEU 2 MULINETE,UNA SHIMANO BX4000R SI UNA VIKING 5070,EU NU MA PRICEP LA ELE PENTRU CE SUNT DAR AS VREA SA VA INTREB LA CE FEL DE PESTE SE FOLOSESC SI DACA SUNT BUNE.BINE AM LUAT SI EU IN LIMITA BUGETULUI.CU OCAZIA ASTA AS PUTEA SA MA DAU SI EU UN PIC MARE LA SOTUL MEU CA MAM DOCUMENTAT.VA MULTUMESC SI ASTEPT RASPUNSUL DUMNEAVOASTRA .SARBATORI FERICITE SI UN AN 2010 PLIN CU PESTE.FIR INTINS. **==

gor965
Site Admin
Site Admin

Re: Intrebare mulinete

Mesaj de gor965 » 23 Dec 2009, 23:12

mihaela_tatar2006 scrie:salut ,eu sunt noua pe aici si mam inregistrat deoarece nu prea stiu multe despre pescuit ,sotul meu este pescar,dar voi stiti cum e,femeile mai mult la oala .eu as avea o intrebare.iam cumparat sotului meu 2 mulinete .una viking si cealalta shimano.as vrea si eu sa stiu care e mai buna.shimano BX4000R,viking 5070.bine nu sunt ultimile iesite pe piata dar in limita bugetului.astept raspunsul dumneavoastramultumesc.FIR INTINS **== :-*
Salut ! Daca va ajuta cu ceva (presupun ca stiti un pic spaniola) ,aveti aici cateva date despre Viking 5070 (mai mult o mulineta de colectie ) :
http://todosobrepesca1.blogspot.com/200 ... fotos.html
Modelul Shimano ,la fel ,destul de vechi , este marime mult mai mica (ptr. pescuit usor) si nu poate fi comparat cu Viking (facuta ptr. pescuitul greu ,marin) .
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!

Imagine

nando
Veteran
Veteran

Mesaj de nando » 23 Dec 2009, 23:19

problema este ca sotu doamnei este pescar de stationar
VAPORU PLUTESTE DAR CU PISICA NU POTI SA BATI CUIE

gor965
Site Admin
Site Admin

Mesaj de gor965 » 23 Dec 2009, 23:29

nando scrie:problema este ca sotu doamnei este pescar de stationar
Acum am vazut ca mai era un topic deschis ...asa ca le-am unit !
Pai daca intreaba la ce fel de peste se folosesc e relativ simplu...Viking la peste mare (pescuit marin ,crap ,somn ) iar Shimano ,in general dupa peste mai mic (spining sau stationar ,la peste pasnic)
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!

Imagine

Scrie răspuns

Înapoi la “Mulinete”