Razboiul Stelelor ...episodul 1...si ultimul : Atacul Clonelor !costelino scrie:Ce dreaku e aici ca nu mai inteleg nimic.
![laughing :))](https://www.infopescar.tv/forum/images/smilies/21.gif)
![devilish >:)](https://www.infopescar.tv/forum/images/smilies/19.gif)
Moderatori: Qnyx, florentiniuga
Razboiul Stelelor ...episodul 1...si ultimul : Atacul Clonelor !costelino scrie:Ce dreaku e aici ca nu mai inteleg nimic.
nando scrie:ahaaaaaaaaaaaa
cristea radu scrie:Stim si noi Vladut ca omul este nebun, dar este alaturi de noi si ne slujeste cu credinta. Daca nu va astamparati cu clonele sa sti ca le dau si eu drumul libere pe siteul meu, deja l-am creat pe Andrei Valoare si urmeaza si altii ! Si va rog sa nu va mai luati de membrii CZ, sunt baieti finuti si atenti. Cu Valoare nu a fost ideea mea, a ost a lui Mitranescu si acum am ramas si eu uimit de cat de prosti sunt cativa useri de-ai mei si cum cred tot ce se scrie.
Sper ca m-am facut inteles.
Asta ce mai e???O alta soparla???![]()
PS:postarea userului "Iugaflorentin" pe xxx
sial meu e Gogu si fi atent aici ba Minune ca nu repet da multe ori ca ma doare mana sa explicandrei_valoare scrie:[bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla blabla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla blabla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla blabla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla blabla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla
numele meu este pamfletescu .
Chiar asa rau este: se lasa cu coliva si parastase?..si eu care credeam ca vreti sa va ridicati "reitingul" la forumuri...florentiniuga scrie: xxx A DECEDAT. APCR-ul a avut aceeasi soarta. La ora asta e mort si ingropat. Dumnezeu sa le odihneasca!
da , chiar el a fost , azi am avut o discutie cu el pe tema asta , martor Adi Zarguzon .florentiniuga scrie:@Ciprian
Nu lua la propriu tot ce am scris. Ideea e alta. Spre exemplu, de unde stiu eu ca cel caruia ma adresez acum este adevaratul Floroiu Ciprian de la Energy Brasov? Ai priceput?
PS Chiar asa, tu esti?
Sarbatori fericite si dv. dl.Cozma, sa ne vedem cu bine la Doripesco!!claudiu cozma scrie:da , chiar el a fost , azi am avut o discutie cu el pe tema asta , martor Adi Zarguzon .florentiniuga scrie:@Ciprian
Nu lua la propriu tot ce am scris. Ideea e alta. Spre exemplu, de unde stiu eu ca cel caruia ma adresez acum este adevaratul Floroiu Ciprian de la Energy Brasov? Ai priceput?
PS Chiar asa, tu esti?
in alta ordine de idei UN CRACIUN FERICITtuturor pescarilor indiferent ce site-uri urmaresc si cu cine ,tine fiecare , este ciudat cum o pasiune comuna in care bagam fiecare o gramada de timp si bani , a ajuns sa creeze intre noi un zid mai solid ca zidul Berlinului .
SARBATORI FERICITE TUTUROR