Pe care ati cumpara-o dumneavoastra???
Astept raspunsuri urgent!!!
![dont know :-??](https://www.infopescar.tv/forum/images/smilies/106.gif)
Moderatori: gor965, florentiniuga
Imi poti spune cate ceva despre cum aseaza firul, cum se comporta in drill, cum mulineaza la liber(usor,greu) si despre cum lanseaza???misu_sipanu scrie:Kkarp,rezerva de putere dubla,rulmenti capsulati,gear rotatio,4,8-1,in 2 ani nici o defectiune,insa le am gresat total dela inceput
Fiindca n-am lucrat cu K-karp ,nu m-am bagat sa-ti spun care-i mai buna ...ar fi absurd ! Totusi... daca a-s fi in situatia ta , m-as gandii mai mult la marimea tamburului in raport cu lungimea lansetei si marimea inelului de plecare. PL are tambur de 60 iar K-Karp-ul ala parca e de 80 ... Misule e asa cum zic eu ?arhanghelu scrie:Astept raspuns si de la gor965.
Sa inteleg ca k-karp se leaga mai bine la o lanseta de 3,90 care are inelul de plecare 50 ???gor965 scrie:Fiindca n-am lucrat cu K-karp ,nu m-am bagat sa-ti spun care-i mai buna ...ar fi absurd ! Totusi... daca a-s fi in situatia ta , m-as gandii mai mult la marimea tamburului in raport cu lungimea lansetei si marimea inelului de plecare. PL are tambur de 60 iar K-Karp-ul ala parca e de 80 ... Misule e asa cum zic eu ?arhanghelu scrie:Astept raspuns si de la gor965.![]()
PL ti-as recomanda doar daca nu pescuiesti la distanta mare si ai bete de 3.60 cu inel de 40 ...in rest , K-karp se echilibreaza mai bine cu restul variantelor .
misu_sipanu scrie:Kkarp Excellance tamburi de 8000si10000,Trabuco Maxis tambur 6000,8000,10000.Sint variante pt.360 si 390,se preteaza in functie de tamburi la inele de plecare de 30,40 si 50.De pl ce sa zic...sa nu ma injure nimeni,mi se pare ca n are putere,parerea mea nu stiu ce sa zic.O singura data am pescuit intr un concurs cu pl 85 a unui prieten,dar cu spodul de marker si numai la sondat si periat.