feromoni crap!
Moderator: florentiniuga
feromoni crap!
vreau sa folosesc feromoni in nada dar si sa "injectez" ramele cu putina substanta.ce parere aveti?
Cojocaru Radu
Re: feromoni crap!
Mai bine lasa-te pagubas, sa nu vina vreun crapalau mustacios si s-o ia pe domnisiara rama la tavaleala Si cine stie ce copii vor iesi din aceasta reuniune, vreun crap-sapator de galerii, sau mai stii, vreo rama-oglinda
Ca ichtiolog, ma intreb, oare cum se inmultesc sirenele? Au si ele sirenul lor?
eu cred ca e putina vrajeala cu feromonii aia, parerea mea este ca mai mult strica decat sa atraga!in tot cazul ai grija sa nu curga prin masina si evita sa pulverizezi pe maini, haine etc ca vei renunta la urmatoarele mese.
Se pare ca diacritica ar trebui exclusa din gramatica lb romane,ca sa nu mai sesizam atatea"vipuri" cocosate de statul pe la scoala!So, remember printre altele ca: mi-au nu este=cu miau!
Nu stiu unde am citit dar se pare ca la rapitor ar avea ceva succes, nu la pasnic si indeosebi la crap.
eu pe cei de crap i-am folosit vara si toamna, am consumat 2 sprayuri si nexam capturi!ii voi incerca si in primavara poate totusi nu au fost pe placul lui in acea perioada a anului.
nu i-am testat insa pe montura bomba pt ca nu imi place acel tip de montura jepcareasca.
nu i-am testat insa pe montura bomba pt ca nu imi place acel tip de montura jepcareasca.
Se pare ca diacritica ar trebui exclusa din gramatica lb romane,ca sa nu mai sesizam atatea"vipuri" cocosate de statul pe la scoala!So, remember printre altele ca: mi-au nu este=cu miau!
Io ,ieri ,pusei niste grau in caserole cu vata ,sa-ncoltzeasca pe balcon..Sa-mi fac ,cand o da rodu' ,grau de nadit...Am auzit ca, grau' asta incoltit pe timp de geruri,da rezultate, precum feromonii...Nu stiu daca pot sa si extrag din el ceva seva,sa-l pun in sticlutza... Il voi uda zilnic ,1/4 apa si 1/4 lapte degresat de vaca in amestec ,pana frapeaza laptele..Fir intins!
- misu_sipanu
- Veteran
Adica griuincoltitromon,m am prins
@roni...la crap nu stiu....dar la somn sigur merge,pacat ca nu intra Vlad Parfene pe forum,toata lumea fuge de feromon pute urit,cred ca acelasi lucru se intimpla si cu n butiryc ul la crap.
@roni...la crap nu stiu....dar la somn sigur merge,pacat ca nu intra Vlad Parfene pe forum,toata lumea fuge de feromon pute urit,cred ca acelasi lucru se intimpla si cu n butiryc ul la crap.