Cind?
- florentiniuga
- Master Admin
Re: Cind?
Situatia sta in felul urmator. Nu pot sa pun pe net o emisiune inainte de a fi difuzata si cum nu stiu cand va fi difuzata, deoarece trebuie data mai intai la tradus la Oradea... nu am decat sa astept sa vad. Dupa ce apare si o vedeti si voi timp de o saptamana in fiecare zi, nu stiu ce rost mai are sa o pun. Dar in curand se va schimba treaba. Am altceva in plan pentru infopescari.
- Ion Mironov
- Partener
cezar100 scrie:Pacat ca sa intrerupt emisiunea de pe OTV ;mai vedeam o montura ,o reteta de boilies+preparare;informatii din diferite concursuri ;[secrete] de la cei mai buni pescari etc,etc......
intra pe carpzone tv si ai sa vezi la pv tv destule printre care si emisiunile lui florentin
Stiu si ma uit cam 2-3 ore pe zi dar se tot repeta ,si pescuitul ala in SUA ma enerveaza deja cind il vad, sting calculatorul ,alea cu Gigi Stefan sunt prea vechi, un pic expirate ;macar ceva emisiuni de anul acesta, eventual de anul trecut;si alea cu Maconko,sunt bune dar eventul si alte concursuri pe acelasi lac
- florentiniuga
- Master Admin
- iulian petre
- Veteran
----------------cezar100 scrie:Pacat ca sa intrerupt emisiunea de pe OTV ;mai vedeam o montura ,o reteta de boilies+preparare;informatii din diferite concursuri ;[secrete] de la cei mai buni pescari etc,etc......
eu garantez ca aceste "lucruri" o sa le vezi in curand si o sa anunt si unde
Ultima oară modificat 13 Dec 2009, 16:22 de către iulian petre, modificat 1 dată în total.
-
- VIP+++
Rusine man ,faci reclama la alta emisiune pa topicu lu emisiunea lu Florentin ! asa ceva nu sa face intre oameni cu coloana vertebrala beton ! sau ma rog matale ai o scuza...ca ai cam stat aplecat mult timp... la minciog !iulian petre scrie:----------------cezar100 scrie:Pacat ca sa intrerupt emisiunea de pe OTV ;mai vedeam o montura ,o reteta de boilies+preparare;informatii din diferite concursuri ;[secrete] de la cei mai buni pescari etc,etc......
eu garantez ca aceste "lucruri" o sa le vezi in curand si o sa anunt si unde
ps. deja inregistram niste seriale ...bla bla bla ,bla bla bla...
Ultima oară modificat 13 Dec 2009, 16:56 de către gogu steriade, modificat 1 dată în total.
Decat cocosat de munca ,mai bine burtos de bere
- iulian petre
- Veteran
ai dreptate dar am considerat ca este un forum de informare. Am modificat ca sa nu am probleme cu administratorul.
-
- VIP+++
acuma na ,am modificat si io sa nu zica lumea ca sunt mai cu mot .da sa sti ca nam zis ca nu e bina sa zici ci am zis ca nu ai zis unde trebuie ...adica nu la rubrica asta ca te ia astia iar la 3 stele ! ...baga la reclame ,la diverse ,ca io te sustin , daca sa plateste bine...!
Decat cocosat de munca ,mai bine burtos de bere
- florentiniuga
- Master Admin