Off-topic ...cu Gogu & Friends
Moderatori: mini_mic, vali003, Coleman
Re: Off-topic ...cu Gogu & Friends
olandezuleeeeeeee......, mi-ai stricat seara cu mamaie asta
cat o fi scurtu' la ea?
cat o fi scurtu' la ea?
La ce mustata are ...nu face decat de-alea lungi !mosharu scrie:olandezuleeeeeeee......, mi-ai stricat seara cu mamaie asta
cat o fi scurtu' la ea?
- misu_sipanu
- Veteran
Ba frate,daca stau bine sa a gindesc,dupa o sticla de Johny Plibaretu,inca una,s ar putea sa o vad altfelAmsterdamer scrie:lasa Geo ca am ceva pt Misu & co:
Nu exista femei urate, exista doar barbati care n-au baut destul!misu_sipanu scrie:Ba frate,daca stau bine sa a gindesc,dupa o sticla de Johny Plibaretu,inca una,s ar putea sa o vad altfelAmsterdamer scrie:lasa Geo ca am ceva pt Misu & co:
- Ion Mironov
- Partener
tare de tot asta....unde o fi gogu sa dea o replica ca are sigurAmsterdamer scrie:Nu exista femei urate, exista doar barbati care n-au baut destul!misu_sipanu scrie:Ba frate,daca stau bine sa a gindesc,dupa o sticla de Johny Plibaretu,inca una,s ar putea sa o vad altfelAmsterdamer scrie:lasa Geo ca am ceva pt Misu & co:
Amsterdame, ma bucur sa vaz ca ai si tu gusturi...artistice, la capitoul photo . George nu ne lasa cu pronografii d-alea , numa' cu arta . Asa ca...ma gandesc sa vad ce ii cer lu Mosu pentru voi
Dragos Dimache - Pescar sportiv
Fieldtester si colaborator SUPERBAITS
m-am lecuit: nici macar un deget de muiere nu mai pun pe site, ca voi o luati razna. Obsedatilor! Ar fii trebuit sa remarcati, in primul rand, scula aia de spinning si frumosul apus de soare.
ps: cred ca stati cam multe nopti pe balta
- Ion Mironov
- Partener
crezi bine....
-
- VIP+++
cica nu exista femei urate ,doar barbati care na baut destul ... ,da daca femeia urata bea si ia dastul ,cum e ? va zic eu ca este femei urate ptr ca era una in armata care sa troznea cu tot batalionu printro gaura dan gard . aaia sigur era urata altfel iesea si ea in fata ca toata lumea si nu ne mai umplea da boli cum a facuto ultima data ! ...deci ,a fost urat din partea ei !
Decat cocosat de munca ,mai bine burtos de bere
- misu_sipanu
- Veteran
Prea multe nopti pe balta ..vara,da acum e iarna vere,caterinca e totul.."cacind" ma uit pe geam ami vine rau.Amsterdamer scrie:m-am lecuit: nici macar un deget de muiere nu mai pun pe site, ca voi o luati razna. Obsedatilor! Ar fii trebuit sa remarcati, in primul rand, scula aia de spinning si frumosul apus de soare.
Nu te lua dupa astia ce e obsedati,vrea sa te provoaca,sa le pui poze porcoase.Noroc cu George ca e vigilent ca altfel......
ps.Hai varaaa!desi m as multumi si cu primavara in momentul de fata
Sorry ptr. Off-topic...
Membrii clubului Green Lake sunt obligati sa "poarte" sigla la avatar ? ...sau asa e moda !
Membrii clubului Green Lake sunt obligati sa "poarte" sigla la avatar ? ...sau asa e moda !
- Ion Mironov
- Partener
gor965 scrie:Sorry ptr. Off-topic...
reclama....
- misu_sipanu
- Veteran
Ha,ha ha,...adica....spune ma jonny sa rid si eu......nu m am intepat
Da nu e frumoasa ? Nu ne obliga nimeni, punem si noi ce avem....daca nu sunt capturigor965 scrie:Sorry ptr. Off-topic...
Dragos Dimache - Pescar sportiv