Fii mai natural...ca-ti e mai bineMarinita scrie:Florentine eu ma autopropun Presedinte sau Manager la una dintre cele 2 structuri (liga sau asociatie) ma votezi?
![big grin :D](https://www.infopescar.tv/forum/images/smilies/4.gif)
Moderatori: Qnyx, florentiniuga
Fii mai natural...ca-ti e mai bineMarinita scrie:Florentine eu ma autopropun Presedinte sau Manager la una dintre cele 2 structuri (liga sau asociatie) ma votezi?
suntAmsterdamer scrie:Fii mai natural...ca-ti e mai bineMarinita scrie:Florentine eu ma autopropun Presedinte sau Manager la una dintre cele 2 structuri (liga sau asociatie) ma votezi?
Mai taie bre ...ce crezi ca noi santem inculti si inchisi da regimu lu Ceasca ?andrei_valoare scrie:intru sa postez aici pentru ca nu suport sa vad cum munca unor sportivi este luata in bataie de joc .
daca nu eram noi sa va deschidem mintea cum se pescuieste crapul , daca nu eram noi sa va batem in competitii si sa ducem romania pe podiumurile mondiale si acum stateati si vorbeati despre babuste si carasi.
putin respect ! nu va mai legati de lucruri marunte,trebuie sa traim si noi din ceva.
andrei_valoare scrie:intru sa postez aici pentru ca nu suport sa vad cum munca unor sportivi este luata in bataie de joc .
daca nu eram noi sa va deschidem mintea cum se pescuieste crapul , daca nu eram noi sa va batem in competitii si sa ducem romania pe podiumurile mondiale si acum stateati si vorbeati despre babuste si carasi.
putin respect ! nu va mai legati de lucruri marunte,trebuie sa traim si noi din ceva.
vali003 scrie:andrei_valoare scrie:intru sa postez aici pentru ca nu suport sa vad cum munca unor sportivi este luata in bataie de joc .
Domnul Andrei , aveti cel mai mare respect pentru ceea ce a-ti facut in competitiile de pescuit la crap , nu va ia nimeni ceea ce aveti deja , dar de la asta si pina la a ne deschide noua , mintea , este o cale cam lunga , acum 10--12 ani o mina de oameni pescuiau exclusiv la crap , nu existau materiale , nade si nici informatia din prezent , azi sint poate mii de pescari la crap , in 2-3 ani poate vor fi zeci de mii , am dori si noi sa avem sansa noastra , asa cum a-ti avut si dumneavoastra . Unii vor avea rezultate mai bune , altii mai putin , dar cel putin am incercat .
In mintea ta ,sportivi sint numai o mana de pescari de crap,de care restul si cei care vor sa imbratiseze acest sport,trebuie sa asculte,sa aplaude,sa taca,sa cotizeze la concursuri,etc,etc.andrei_valoare scrie:intru sa postez aici pentru ca nu suport sa vad cum munca unor sportivi este luata in bataie de joc .
ia sa vedem cine mai pune Botul?......andrei_valoare scrie:intru sa postez aici pentru ca nu suport sa vad cum munca unor sportivi este luata in bataie de joc .