CSL vs. Lapte de porumb
Moderator: florentiniuga
Re: CSL vs. Lapte de porumb
am inteles. merci de explicatie
Sautare.
Am primit de la un prieten o sticla de meleasa direct de la o fabrica de zahar,cind am deschis sticla prima data m-a lovit un miros de cafea apoi dupa ce am lasat un pic sa se aeriseasca , mirosea a caramel....Asa miroase melasa de uz in carpfishing???? Intreb ca eu pina acuma nu am mai folosit asa ceva si nu cumva sa fii turnat prietenu melasa intr-o sticla ce o folosea pentru cafea ???
Si daca sunteti amabili sa-mi ziceti cam ce cantitate de melasa se adauga la boilesuri(8-10 oua sau pe kg de mix)??
Respecte!
Am primit de la un prieten o sticla de meleasa direct de la o fabrica de zahar,cind am deschis sticla prima data m-a lovit un miros de cafea apoi dupa ce am lasat un pic sa se aeriseasca , mirosea a caramel....Asa miroase melasa de uz in carpfishing???? Intreb ca eu pina acuma nu am mai folosit asa ceva si nu cumva sa fii turnat prietenu melasa intr-o sticla ce o folosea pentru cafea ???
Si daca sunteti amabili sa-mi ziceti cam ce cantitate de melasa se adauga la boilesuri(8-10 oua sau pe kg de mix)??
Respecte!
Fir intins!
Salutare.
Nimeni?????????? Piiiiiiii ......s-o cam spart forumu asta de cind nimeni nu-i mai da atentie...
Respecte.
Nimeni?????????? Piiiiiiii ......s-o cam spart forumu asta de cind nimeni nu-i mai da atentie...
Respecte.
Fir intins!
[quote="florinw"]
atit csl (corn steep liquior) cit si wisky link,nu contzine alchol!
ambele contzin aminon acizi,si.....
Bv. Florine! Cine stie cunoaste
atit csl (corn steep liquior) cit si wisky link,nu contzine alchol!
ambele contzin aminon acizi,si.....
Bv. Florine! Cine stie cunoaste
- george-alexandru
- Veteran
Gabriel scrie:Sautare.
Respecte!
eu folosesc 25ml/kg de mix
- florentiniuga
- Master Admin
Da Gabriel, asa miroase, asa arata. Tine cont ca este un indulcitor insa are si alte proprietati, printre care calitati nutritive dar si aroma specifica, asa ca, desi nu are o doza maxima recomandata, nu exagera. Poate strica si proprietatile mecanice ale pastei, rulajul facandu-se mai greu in caz de supradozare.
Salutare.
Mersi pentru ajutor! O singur intrebare la bile solubile mai puneti melasa???
Respecte!
Mersi pentru ajutor! O singur intrebare la bile solubile mai puneti melasa???
Respecte!
Fir intins!
- george-alexandru
- Veteran