Moshule ,te-ai ramolit bre...la pagina citata ,daca cel cu trening Hakuyo ,aplecat spre niste bete Hakuyo MTX cu mulinete Axeon , e Vasile Baboieru' ...eu sunt Pamela Anderson !!!mosharu scrie:Razvane nene, pescarul prinde peste nu sculele. Daca Vasile Baboieru (nea' omu' din poza) se "impaca" OK cu Hakuyo de ce dracu sa-si ia Century sau Harisoane?Razvan_6 scrie: Acuma am vazut si eu pozele de la cupa mondiala .... pe spatele unui concurent scrie HAKUYO si foloseste bete Hakuyo mtx de 3,90m ..... nu mi vine sa cred ce vad http://infopescar.tv/forum/campionatul- ... 73-30.html .De ce nu or fi participat cu Century sau Harison
HAKUYO MTX 3.9m
Moderatori: gor965, florentiniuga
Re: HAKUYO MTX 3.9m
Gore, am cetit ca pola
si DA, sunt ramolit ca deh...acu' de Craciun fac 45
Daca mai prinde Baboieru si la anu' mondialele, o sa-i dau NCS-urile, Delkimurile si sky-podu' mele sa se dea rotund
si DA, sunt ramolit ca deh...acu' de Craciun fac 45
Daca mai prinde Baboieru si la anu' mondialele, o sa-i dau NCS-urile, Delkimurile si sky-podu' mele sa se dea rotund
Stie cineva vreun magazin virtual de unde se pot cumpara betele astea?
Ma intereseaza si pe mine subiectul dar n-am gasit nimic pe net. Daca stie cineva...ceva...catalin26 scrie:Stie cineva vreun magazin virtual de unde se pot cumpara betele astea?
Octavian
Pai daca cititi cu atentie acest topic o sa vedeti ce va intereseaza si daca e ceva ce nu ati gasit intrebati.
TOTUL PENTRU CRAP
cauta daca vrei pe DUALFISH.ROTavi2 scrie:Ma intereseaza si pe mine subiectul dar n-am gasit nimic pe net. Daca stie cineva...ceva...catalin26 scrie:Stie cineva vreun magazin virtual de unde se pot cumpara betele astea?
Octavian
- Madalin Dirla
- Veteran
Si eu vreau sa achizitionez 4 buc,din cate am auzit eu cel mai bun pret il are Dan Mitranescu .
Dupa ce voi intra in posesia lor va voi da de veste.
Fire intinse!!
Dupa ce voi intra in posesia lor va voi da de veste.
Fire intinse!!
- AcidAzotic
- membru activ
Hakuyo Advance 392 ; 3,90m ; 3,5lb actiune foloseste cineva??? Care sunt rezultatele??? Multumesc ANTICIPAT !!!
Pai ce legatura are intrebarea asta cu numele topicului?
Deschide un alt topic cu ce te intereseaza si o sa primesti raspunsuri cu siguranta.
Deschide un alt topic cu ce te intereseaza si o sa primesti raspunsuri cu siguranta.
TOTUL PENTRU CRAP
Folosesc cu succes hakuyo advance 392 de cateva luni bune si nu am avut nici o problema cu ele.Cu momitori plini sau plumbi de 115 - 120 gr. se incarca perfect.Aruncari de peste 120m cu o mulineta buna.AcidAzotic scrie:Hakuyo Advance 392 ; 3,90m ; 3,5lb actiune foloseste cineva??? Care sunt rezultatele??? Multumesc ANTICIPAT !!!
Isi merita banii!
Are legatura ...e tot Hakuyo ,tot de 3.90 m ...merge !coleman scrie:Pai ce legatura are intrebarea asta cu numele topicului?
...dar ADVANCE 3.60 si 3.25lbs ,are cineva? eventual ceva pareri...va multumesc!
- AcidAzotic
- membru activ
Nowatiny iti multumesc pentu raspuns.
- mircea popescu
- junior
Domnilor pescari,eu nu vreau sa ma bag aiurea in discutie!,insa pot spune ca sunt posesorul a 4 bete hakuyo de 3m 3lb si 4 mulinete cu tabur mare bait-runner cu un raport de recuperare ff bun si vreau sa spun ca sunt fff multumit de ele,sincer nu ma asteptam ,le-am cumparat acum 3 ani si nu am avut nici o problema cu ele.am fost pe bratul Sf.gheorghe si am prins somn de 45kg cu fir de 0.35 si lam scos fara nici o problema.......am fost si pe catva balti ca sa zic asa din jurul buc balti f bune si cu mult crap si cu aceleasi scule am pescuit si prins si peste cel mai mare fiind un crap de 13.50 kg scos fara probleme.intradevar sunt rigide betele dar ati permit sa pui un plumb mai greu iar k si distanta de aruncare poti arunca la fel ca un bat de 3.6 m stiu si eu ce firma de "bastani"..parerea mea personala este k pentru un incepator sau pentru un pescar cu un buget mai redus dar care totusi are pretenti la capturi mari si vrea sa se bazeze pe niste scule ai recomand firma Hakuyo......ps.va rog sa ma credeti k nu sunt platit si nu am nici un castig k fac reclama la aceasta firma...este doar o parere personala
- dragan claudiu
- Veteran
uite aicihttp://www.e-pescuit.ro/lansete.htmlcatalin26 scrie:Stie cineva vreun magazin virtual de unde se pot cumpara betele astea?