4 MAGIC NOI!
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
- smecherache
- senior
4 MAGIC NOI!
4 lansete senzor magic,noi,folosite la o partida!arata impecabil!le pastram pentru competitii!pret 2000 ron!tel 0770424715.
Re: 4 MAGIC NOI!
v-ati luat altele ? sau faceti rost de ele de la cineva ?
Nu, are pe cineva care are un depozit mare si il ajuta si el cum poate da ne facem si noi ca nu ne prindem, ce sa-i faci criza a lovit pe toata lumea
TOTUL PENTRU CRAP
daca vrei un schimb!adica un vaporas de nadit !ne intelegem ! 0764480563
- smecherache
- senior
le vand ca vreau sa imi iau niste balista barcuta de innadit am si eu si vreau sa o vand ca nu am mai folosit-o de 2 ani!
am si eu o intr ...alea 4 care le-am luat de la dvs ptr ce erau daca astea le tineati de concursuri ....sau ati avut 8 bucati ? sunt tare curios ca atunci ati zis ca aveti nevoie de bani ptr altceva ..? ? ? ?
Uite ce a constatat cineva mai sus;
coleman scrie:Nu, are pe cineva care are un depozit mare si il ajuta si el cum poate da ne facem si noi ca nu ne prindem, ce sa-i faci criza a lovit pe toata lumea