noiembrie de aur
Moderator: vali003
Re: noiembrie de aur
Misule , uite unul mai sfios , daca tine timpul cu noi , sper sa mai pun pe saltea ceva sfiosi si in decembrie
- misu_sipanu
- Veteran
Vali,bine ca stai la capitolul,,timp liber,,excelent,la noi vremea e splendida,dar nu ma laud cu altceva .Am niste poze de la un lac cit un strand ca atit a fost timp.Interesant,locul unde dai,presupun ca e riu ,nu curge prea tare ,nu e curentul prea mare
Nu e riu Misule , este de 4-5 ori mai mare decit Dunarea , zona unde dau are un curent foarte slab , apa este controlata prin ecluze , pe aici circula super petroliere , si tot felul de barcazuri de nu se mai termina , uite aicia unul mai micut , dupa vasul care trece, apa se lateste cam de 7-8 ori cit se vede
- misu_sipanu
- Veteran
Oauuu,in contrast,iti voi trimite niste poze cu o,,imensitate de lac,,, unde pestii seamana la naravuri cu pitbulii,rod poduri darimate,bite runner care ia foc instantaneu si toata actiunea se petrece la ..20 de m in fata
ps.nu stiu unde e cablul de date de la camera dar,cum il gasesc,iti pun pozele
ps.nu stiu unde e cablul de date de la camera dar,cum il gasesc,iti pun pozele
aaaa, pai d-asta prinzi tu si cand ingheatza apa, petroliere ....barcazuri.....tzuica, cica in nada lui nu in "a ta" , e clar, ne-am prins, il nadesti cu hidrocarburi si faci boillies-ul in forma de ancora si vine ametit la carlig ca ciprinidus electoratus. Hai sa-ti dau o veste ca am vazut ca nu ai mai pus nimic sa ne ucizi, la mine deja sunt 15 cm de zapada si dupa cum se anunta in cateva ore o sa fie ajunga si in Ottawa si se deplaseaza spre est rapid asa ca ...pregateste foreza si cauta niste libelule la capatul lui 14.
Daca imi dai si un filmulet cu un crap scos de tine din copca atunci ma urc in masina si in cel mult 6 ore sunt langa tine. Am zis !
Daca imi dai si un filmulet cu un crap scos de tine din copca atunci ma urc in masina si in cel mult 6 ore sunt langa tine. Am zis !
Ce-si face pescarul cu mana lui se numeste ....boillies
te contrazic saptamina trecuta am prins 12 buc, da e adevarat ca erau ciortani dar mai puneau gura ,balta are 11 ha si inca nu pot sa zic ca erau in apa adinca ,nici pestii nu mai sunt ...normalimisu_sipanu scrie:Nu se hraneste indeajuns sa poata fi pescuit ..de noi la o temp.de 7,,,8grc nu mai poate digera hrana,bacteriile care il ajuta la digestie,nu prea mai sunt prezente in intestinul lui.In plus se grupeaza,pe linga structuri,gropi,obstacole mari si daca se intimpla sa pice ceva mai nutritiv,larve,viermi,mici crustacee,pe care le poate digera rapid...se baga dar mai sfios.
danp scrie:aaaa, pai d-asta prinzi tu si cand ingheatza apa, petroliere ....barcazuri.....tzuica, cica in nada lui nu in "a ta" , e clar, ne-am prins, il nadesti cu hidrocarburi si faci boillies-ul in forma de ancora si vine ametit la carlig ca ciprinidus electoratus. Hai sa-ti dau o veste ca am vazut ca nu ai mai pus nimic sa ne ucizi, la mine deja sunt 15 cm de zapada si dupa cum se anunta in cateva ore o sa fie ajunga si in Ottawa si se deplaseaza spre est rapid asa ca ...pregateste foreza si cauta niste libelule la capatul lui 14.
Dane , nu te da asa vioi , s-ar putea sa ai surprize , , de dat la peste am sa dau , dar nu pe aici pe la noi , ma duc la baracude in Dominicana , sa te pregatesti de un infarct .
eheehee asta da idee in Caraibe iarna, cand o sa fie evenimentul ? inainte sau dupa Anul Nou ? astept pozele/filmele ....atentie la baracudele in bikini
Ce-si face pescarul cu mana lui se numeste ....boillies