pescuitul la copca
- costel pisoiu
- membru activ
pescuitul la copca
Se discuta foarte putin despre pescuitul la copca si anul asta chiar as vrea sa-l incerc. Ar putea cineva sa-mi dae niste notiuni de baza?
Re: pescuitul la copca
Cred ca s-au cam dus vremurile la noi cand te suiai linistit pe gheata. Nu cred ca iarna asta mai ingheata lacurile incat sa nu se rupa gheata cu tine.costel pisoiu scrie:Se discuta foarte putin despre pescuitul la copca si anul asta chiar as vrea sa-l incerc. Ar putea cineva sa-mi dae niste notiuni de baza?
- PIRVU RICHARD
- junior
pescuitul la copca
Curios ca nu mai ingheata apele ca odinioara, vazand cati politicieni avem! Dar pana la urma ii cred, ca si eu sunt pescar.
- Lucian Nagy
- membru activ
- roataclaudiu
- senior
- florentiniuga
- Master Admin
altele
pe cine este dispus va astept la un pescuit la copca , la noi termometrul nu mai creste peste minus 7-8 c. cam de trei saptamini , iar noaptea se duce .la minus 16-18 c. ,prieteni sa nu va para rau , este mult mai bine la voi , aici la montreal avem deja mai mult de un metru de zapada si nu este decit mijlocul lunii decembrie .
- florentiniuga
- Master Admin
- roataclaudiu
- senior
pescuit la copca
salutare am fost sapt trecuta la pescuit la copca pe mures pe un brat mort al muresului ,mai exact orasul ludus jud mures (se afla situat la soseaua E60 intre cluj si tg mures). se prinde foarte bine babusca si biban la larve si la viermus.
am stat numai un wek de craciun nu am avut dandineta si mormisca asa ca am incercat la varga. in ce a constat echipamentul super light varga 2m 2 tronsone,fir 0,08 , pluta 0,2 g (fara antena!),alica ,cirlig nr 14 mustad rosu.in citeva ore se prind 2-3 kg lejer! asta depinde si de dibacia pescarului
anul trecut nu s-a putut intra pe gheata din cauza vremii,dar acuma 2 ani am prins si carasi mari aproape la kg in zona fabricii de zahar ludus "la bulboana" sper sa prind si anul asta...
am stat numai un wek de craciun nu am avut dandineta si mormisca asa ca am incercat la varga. in ce a constat echipamentul super light varga 2m 2 tronsone,fir 0,08 , pluta 0,2 g (fara antena!),alica ,cirlig nr 14 mustad rosu.in citeva ore se prind 2-3 kg lejer! asta depinde si de dibacia pescarului
anul trecut nu s-a putut intra pe gheata din cauza vremii,dar acuma 2 ani am prins si carasi mari aproape la kg in zona fabricii de zahar ludus "la bulboana" sper sa prind si anul asta...
CS Ovidius
- roataclaudiu
- senior
secret tttttt
P.S. mic secret pe tija cirligului montati un varnis siliconic rosu de 3-4 mm si jucati din cind in cind din varga viermusi (si din picioare )
CS Ovidius