![bla bla :-@](https://www.infopescar.tv/forum/images/smilies/76.gif)
![bla bla :-@](https://www.infopescar.tv/forum/images/smilies/76.gif)
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Nu e doar parerea ta, sa nu zica el ca nu stiea de inelul schinbat sau ca lanseta nu a fost a lui.fany4you scrie:Vanzatorul kristalboy este un tepar (- indiferent daca este sau nu lanseta lui anuntul este al lui- deci raspunde pentru acesta).
Aceasta este parea mea. Eu sper ca sa isi dea seama de acest lucru si sa indrepte greseala facuta.
Felicitari...asa trebuia procedat de la inceput ,fara a se ajunge la : tarani ,analfabeti ,etc. !krystallboy scrie:Problema este deja rezolvata intre cumparator si adevaratul vanzator, cred ca deja s-au inteles si nu mai sunt probleme. Stima!
Esti casatorit ? Daca da atunci cauta-te la ...degetel ,iar daca nu asteapta pana te insori !Dar lasand gluma la o parte cred ca n-ai facut o afacere proasta nici asa !Ca nu se putea sa-ti dea "bijuteria" aia la banii aia daca era chiar impecabila !Pana la urma este chiar un fleac schimbarea inelului daca are numai problema aia si te alegi cu o scula deosebita !Cred ca poti sa treci peste asta chiar daca "gestul" a fost incalificabil !In "timpul serviciului" toti am mai avut la vremea noastra necazuri cu inele si am trecut peste ele !Tot asa puteai sa-l strici tu la primul pescuit ,aveai aceeasi problema dar nu aveai pe cine invinui .Pe de alta parte nu ti s-a parut dubios ca se ofera o scula aproape nefolosita la un pret prea mic in raport cu valoarea reala ? Chestia aia cum ca :"folosita doar 3 partide" este la moda pe aici pentru "a momi fraieri" .Asta nu conteaza deloc atunci cand alegi o scula dar este un truc ordinar al "vanzatorului" pentru a "musca bibanu" .Sa fim bine intelesi ! Eu condamn atat excrocheria cat si prostia numita naivitate ! Sunt sigur ca la urmatoarea "achizitie" vei arata mai multa experienta care deriva in primul rand de la vorba aia :"Pe pielea lui se-nvata omu cel mai bine !".Si aia mai batrani pot sa-ti confirme ca mai au si ei "cicatrici de la arsuri" !scorpion scrie:astept in continuare inelul cine stie poate il voi primi pana la urma....
Tea facut din papagal, adica tea dus cu vorba ca osa-l primestiscorpion scrie:astept in continuare inelul cine stie poate il voi primi pana la urma....
Pai fiecare are dreptul sa isi dea cu parerea atat timp cat respecta anumite reguli, pana la urma ai rezolvat ''problema''?scorpion scrie:cred ca unii isi da prea mult cu parerea despre acest subiect ...
Deaia e forum frate...sa isi dea lumea cu parerea...nu tu ai stabilit topicul?scorpion scrie:cred ca unii isi da prea mult cu parerea despre acest subiect ...