cumpar banax helicon 5600
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
- dragan claudiu
- Veteran
cumpar banax helicon 5600
cumpar banax helicon 5600 korea.
- dragan claudiu
- Veteran
Re: cumpar banax helicon 5600
valabil
e la oferta undeva daca te intereseaza ai MP
Se pare ca diacritica ar trebui exclusa din gramatica lb romane,ca sa nu mai sesizam atatea"vipuri" cocosate de statul pe la scoala!So, remember printre altele ca: mi-au nu este=cu miau!
Oferta ?...aici e vorba de Banax Helicon 5600 -made in Korea ,nu de Helicon 5600-NF -made in China....?!mihi78 scrie:e la oferta undeva daca te intereseaza ai MP
recunosc ca esti f vigilent si pt a doua oara ma vad nevoit sa-ti dau dreptate!deci, corect, la oferta este Banax Helicon 5600NF made in China!In tot cazul vreau sa-ti spun ca in afara greutatii nu prea as avea ce reprosa acestui model, e solida, compacta,frana lucreza bine,ca idee la o tura de manivela ia cca 1 m fir( si tot ca idee am pus 300 m si am numarat 320 ture),asezarea pe tambur e una f buna iar pretul este exceptional-practic nu cred ca are concurent pe piata!
Se pare ca diacritica ar trebui exclusa din gramatica lb romane,ca sa nu mai sesizam atatea"vipuri" cocosate de statul pe la scoala!So, remember printre altele ca: mi-au nu este=cu miau!
- dragan claudiu
- Veteran
mersi mihi78 dar eu am si nf si korea si forea nu se compara cu cele chinezesti nf,din cauza asta vreau sa cumpar inca doua sa am patru, cele nf le-am dat. si pretul la nf 158ron, la cele , iar la cele din korea 300 si ceva de ron, daca vei avea sansa sa tii in mina un banax korea mi-ai da dreptate.
nu contest insa momentan sunt multumit de astea, abia astept sa la balacesc.
-
- Veteran
cumpar si eu 2 mulinete banax dar cu o conditie made in koreea multumesc