Oferta Buna Sau Nu?

Moderatori: gor965, florentiniuga

nimitz
membru activ
membru activ

Re: Oferta Buna Sau Nu?

Mesaj de nimitz » 11 Dec 2009, 13:07

spodul shimano alivio e ok. cu o mulineta cu tambur mare gen synex 665, fir de 0,30 si racheta korda skyliner dai linistit 100 m cu conditia sa utilizezi un inaintas textil si sa ingreunezi un pic racheta daca folosesti pelete scufundand-o inainte de a arunca in apa

Adam C
utilizator
utilizator

Mesaj de Adam C » 11 Dec 2009, 13:57

gor965 scrie:
Pilbak Levente scrie:
Adam C scrie:Lanseta Shimano Alivio BX 12-550 SPOD 2 tronsoane dar de aceasta ce ziceti? si are pretu doar de 140 ron
Sunt bune betele da vezi ca is foarte moi actiune parabolica ,nu se compara cu Energo care is mult mai tari
Vezi ca a intrebat de varianta de SPOD a lui Alivio BX ! ;) ...sau daca Energo astea sunt date draq, si-s mai tari decat un spod de 5,5 lbs...fie el si Alivio ,imi cer mii de scuze ! :D
am intrebat de el ca mi-a placut pretu ;)

Pilbak Levente
senior
senior

Mesaj de Pilbak Levente » 11 Dec 2009, 14:42

Scuze da nu am vazut ca era vorba de spod :">

marian_popescu
Veteran
Veteran

Mesaj de marian_popescu » 11 Dec 2009, 23:58

nu am zis ca e o lanseta potrivita pentru spod, doar ca nu a cedat la niste solicitari peste puterea ei normala de aruncare. cu siguranta ca intr-un asemenea stil de solicitare se vor deteriora rapid si vor ceda la un moment dat. ba chiar i-am recomandat si un spod, in afara lansetelor energo. iar cu racheta korda sau cu 140 de grame nu te gandi ca a aruncat 30-40 de metri, ci destul de mult. nu stiu cum zice levente ca e periculos sa o incarci cu mai mult de 90 de grame. poate fi greutatea optima pt distanta, dar eu am dat la fel de bine si cu 100. problema e ca nu ai suficienta incredere in ele
pt colegul care a deschis topicul>>>daca iti plac lansetele, ia-le cu cea mai mare incredere, dar ia-ti si un spod, merita fiecare banut, inclusiv astea mai ieftine
Fishing is life. The rest...just details

Adam C
utilizator
utilizator

Mesaj de Adam C » 12 Dec 2009, 07:44

marian_popescu scrie:nu am zis ca e o lanseta potrivita pentru spod, doar ca nu a cedat la niste solicitari peste puterea ei normala de aruncare. cu siguranta ca intr-un asemenea stil de solicitare se vor deteriora rapid si vor ceda la un moment dat. ba chiar i-am recomandat si un spod, in afara lansetelor energo. iar cu racheta korda sau cu 140 de grame nu te gandi ca a aruncat 30-40 de metri, ci destul de mult. nu stiu cum zice levente ca e periculos sa o incarci cu mai mult de 90 de grame. poate fi greutatea optima pt distanta, dar eu am dat la fel de bine si cu 100. problema e ca nu ai suficienta incredere in ele
pt colegul care a deschis topicul>>>daca iti plac lansetele, ia-le cu cea mai mare incredere, dar ia-ti si un spod, merita fiecare banut, inclusiv astea mai ieftine
pai am luat lansetele inainte sa deschid topicu vroiam doar parerea voastra! dar o sa mai iau si un spod ;)

Scrie răspuns

Înapoi la “Undite si lansete”