Oferta Buna Sau Nu?
Moderatori: gor965, florentiniuga
Re: Oferta Buna Sau Nu?
spodul shimano alivio e ok. cu o mulineta cu tambur mare gen synex 665, fir de 0,30 si racheta korda skyliner dai linistit 100 m cu conditia sa utilizezi un inaintas textil si sa ingreunezi un pic racheta daca folosesti pelete scufundand-o inainte de a arunca in apa
am intrebat de el ca mi-a placut pretugor965 scrie:Vezi ca a intrebat de varianta de SPOD a lui Alivio BX ! ...sau daca Energo astea sunt date draq, si-s mai tari decat un spod de 5,5 lbs...fie el si Alivio ,imi cer mii de scuze !Pilbak Levente scrie:Sunt bune betele da vezi ca is foarte moi actiune parabolica ,nu se compara cu Energo care is mult mai tariAdam C scrie:Lanseta Shimano Alivio BX 12-550 SPOD 2 tronsoane dar de aceasta ce ziceti? si are pretu doar de 140 ron
- Pilbak Levente
- senior
Scuze da nu am vazut ca era vorba de spod
- marian_popescu
- Veteran
nu am zis ca e o lanseta potrivita pentru spod, doar ca nu a cedat la niste solicitari peste puterea ei normala de aruncare. cu siguranta ca intr-un asemenea stil de solicitare se vor deteriora rapid si vor ceda la un moment dat. ba chiar i-am recomandat si un spod, in afara lansetelor energo. iar cu racheta korda sau cu 140 de grame nu te gandi ca a aruncat 30-40 de metri, ci destul de mult. nu stiu cum zice levente ca e periculos sa o incarci cu mai mult de 90 de grame. poate fi greutatea optima pt distanta, dar eu am dat la fel de bine si cu 100. problema e ca nu ai suficienta incredere in ele
pt colegul care a deschis topicul>>>daca iti plac lansetele, ia-le cu cea mai mare incredere, dar ia-ti si un spod, merita fiecare banut, inclusiv astea mai ieftine
pt colegul care a deschis topicul>>>daca iti plac lansetele, ia-le cu cea mai mare incredere, dar ia-ti si un spod, merita fiecare banut, inclusiv astea mai ieftine
Fishing is life. The rest...just details
pai am luat lansetele inainte sa deschid topicu vroiam doar parerea voastra! dar o sa mai iau si un spodmarian_popescu scrie:nu am zis ca e o lanseta potrivita pentru spod, doar ca nu a cedat la niste solicitari peste puterea ei normala de aruncare. cu siguranta ca intr-un asemenea stil de solicitare se vor deteriora rapid si vor ceda la un moment dat. ba chiar i-am recomandat si un spod, in afara lansetelor energo. iar cu racheta korda sau cu 140 de grame nu te gandi ca a aruncat 30-40 de metri, ci destul de mult. nu stiu cum zice levente ca e periculos sa o incarci cu mai mult de 90 de grame. poate fi greutatea optima pt distanta, dar eu am dat la fel de bine si cu 100. problema e ca nu ai suficienta incredere in ele