krystallboy scrie:Dom'le draga oi fi matale nush ce pe forumul asta, dar daca nu ai lanseta aia in mana nu ai nici un drept sa spui ca e "defecta". Si nu vreau sa iau pe nimeni peste picior, voi sunteti aia care va dati atoatestiutori, eu oricum nu m-am ales din "targul" ala decat cu o bere mai mare si multe pareri contradictorii din partea dvs."aia cititi care le stiti pe toate". I-am dat adevaratului vanzator al lansetei nr. de telef. al cumparatorului sa se clarifice intre ei. Probabil lanseta in cauza va ajuge de unde plecat si banii inapoi la d-l scorpion si atunci e toata lumea impacata. Eu in toata harababura nu am fost decat un simplu intermediar. Clar dom'le??? Eu de aici incolo sunt total absent de acest subiect si pun un mare PUNCT!!!
''Domn'le'' vezi ca te contrazici singur , intai spui ca sa isi dea alti cu parerea dupa niste poze pe care ''il obligi'' pe noul propietar sa la puna si dupa aia imi zici mie ca nu am lanseta in mana si ca imi dau cu parerea.Pai eu nu am spus decat ce a afirmat cumparatorul ,lucru confirmat de tine.
Lucrurile sunt simple Tu ai publicat un anunt ''mincinos'' si acum spui ca a mintit altcineva si in loc sa ''lasi capul jos'' tu esti ''tare-n clanta'' de zici ca tu esti ala tepuit.
Treaba cu ''oi fi matale nush ce pe forumul asta'' e mai bine pentru ''matale'' ca sunt ''nu stiu ce pe forumul asta'' ca daca nu eram imi puteam spune un punct de vedere mult mai ''APASAT '' fata de unul ca tine.