as dori sa-mi recomandati lansete in pretul de 1000-1200 ron/ buc...cei care ati cumparat lansete in acest pret si cat de multumiti sunteti de ele...precizez ca ma oprisem la shimano tribal xtr-a, dar am inteles ca nu se mai acorda garantie la betele shimano si sincer nu prea mi-ar conveni sa raman cu ochii in soare daca patesc ceva la ele.
Multumesc anticipat !
recomandare lansete
Moderatori: gor965, florentiniuga
- smecherache
- senior
Re: recomandare lansete
am ce am eu cu senzor magic!nu ca fac reclama dar sut foarte bune!am folosit multe bete si cu acestea ma impac bine!nu stiu daca mai gasesti dar mai incearca
- Madalin Dirla
- Veteran
Baiatul a spus 1000-1200 lei deci magicu nu se incadreaza.smecherache scrie:am ce am eu cu senzor magic!nu ca fac reclama dar sut foarte bune!am folosit multe bete si cu acestea ma impac bine!nu stiu daca mai gasesti dar mai incearca
Mai pune ceva peste si achizitioneaza 4 buc HI-S 200 si ai rezolvat problema pe viata !
- IULIAN C
- carpZone team
Pai daca faci cun a facut omu; asta AICICosti P scrie:as dori sa-mi recomandati lansete in pretul de 1000-1200 ron/ buc...cei care ati cumparat lansete in acest pret si cat de multumiti sunteti de ele...precizez ca ma oprisem la shimano tribal xtr-a, dar am inteles ca nu se mai acorda garantie la betele shimano si sincer nu prea mi-ar conveni sa raman cu ochii in soare daca patesc ceva la ele.
Multumesc anticipat !
(La inceputul video)..
Adio garantie...!
SISTEMUL DE VALORI N-O SA MI-L SCHIMB NICIODATA
Sfatu meu Costi este Century NCS . ( gasesti second-hand pe forum)
ps- nu te lua dupa Madalin cu Hi-S200. Sunt super lansete dar NU pt. fizicul tau. Tu iti iei scule sa pescuiesti cu ele nu se te lauzi la lume ca ai HI-S200 sau FMJ-uri
Suna-ma cand ai timp si vorbim.
ps- nu te lua dupa Madalin cu Hi-S200. Sunt super lansete dar NU pt. fizicul tau. Tu iti iei scule sa pescuiesti cu ele nu se te lauzi la lume ca ai HI-S200 sau FMJ-uri
Suna-ma cand ai timp si vorbim.