NE MERITAM SOARTA
Moderatori: mini_mic, vali003, Coleman
Re: NA MERITAM SOARTA
Daca cineva ne-a prostit o data,sa-i fie rusine!
Daca ne-a prostit si a doua oara,sa ne fie noua rusine!!!
Daca ne-a prostit si a doua oara,sa ne fie noua rusine!!!
Celor ce au postat inainte mea ,
Sa traiti bine
Cu respect.
Sa traiti bine
Cu respect.
Unii imi spun ca esti inca frumoasa
Eu nu te mai vad azi in nici un fel
Eu nu te mai vad azi in nici un fel
Repet intrebarile de acum 5 ani : UNDE ??? CAND ??? CUM ??? ...cred ca totusi meritam ori un manual cu intructiuni la acest slogan ,ori 3 raspunsuri simple : In insulele Bahamas!... peste 50 de ani !...dupa ce castigati la LOTO !!!Digital scrie: Sa traiti bine
Raspunsul nu o sa ti-l dea cei care traiesc bine !Ar suna cam asa :gor965 scrie:Repet intrebarile de acum 5 ani : UNDE ??? CAND ??? CUM ??? ...cred ca totusi meritam ori un manual cu intructiuni la acest slogan ,ori 3 raspunsuri simple : In insulele Bahamas!... peste 50 de ani !...dupa ce castigati la LOTO !!!Digital scrie: Sa traiti bine
"Sa trairi bine,
De furati ca mine
Ca dac-am furat
Iar am castigat !"
La ei nu conteaza,
Si nu-i doare-n basca,
Dupa cum voteaza,
Sper sa si... traiasca !
Natie de oameni mai prosti ca romanii nu cred ca exista pe pamantul asta(se vede din rezultatul votului).
Ne meritam pe deplin soarta.
Ne meritam pe deplin soarta.
not kill - respect the fish
- marian_popescu
- Veteran
la puskerie cu toti, ca ne-ar merge mai bine. nici cu psd-ul nu mi-e rueine, legea pescuitului este capodopera lor, dincolo de toate hotiile pe care le-au facut
au fost baietii duminica pe snagov, la stiuca. pe tot lacul 4 barci, cu vasle sau motor electric. baietii cu salupe au lipsit cu desavarsire, aveau alta ocupatie. in schimb au aparut stiucile. paradis pentru o zi
popor de 2 lei, unii chiar au votat din convingere
au fost baietii duminica pe snagov, la stiuca. pe tot lacul 4 barci, cu vasle sau motor electric. baietii cu salupe au lipsit cu desavarsire, aveau alta ocupatie. in schimb au aparut stiucile. paradis pentru o zi
popor de 2 lei, unii chiar au votat din convingere
Fishing is life. The rest...just details
am fost cumparati cu doi pesti!!!
DOI pesti intr-o sacosa portocalie!!!(macrou)
si asta in ARDEAL,unde credeam ca oamenii au coloana vertebrala
de unde atata C&R daca foamea e mare?
ne-am vandut 5 ani din viata pentru doi pesti congelati
asta spune foarte multe despre noi romanii...
si ii mai vad si p-aia din diaspora cum ii dau 80% din voturi
de ce nu vin ei sa stea aici daca vor sa voteze,sa decida ei pentru altii?
nu am nimic cu ei,dar i-as fi pus sa se urce in avion sa vina sa voteze aici daca ii f..e grija asa de tare
DOI pesti intr-o sacosa portocalie!!!(macrou)
si asta in ARDEAL,unde credeam ca oamenii au coloana vertebrala
de unde atata C&R daca foamea e mare?
ne-am vandut 5 ani din viata pentru doi pesti congelati
asta spune foarte multe despre noi romanii...
si ii mai vad si p-aia din diaspora cum ii dau 80% din voturi
de ce nu vin ei sa stea aici daca vor sa voteze,sa decida ei pentru altii?
nu am nimic cu ei,dar i-as fi pus sa se urce in avion sa vina sa voteze aici daca ii f..e grija asa de tare
- stefanflorin
- Veteran
Chiar nu va inteleg de ce il vroiati pe Geoana. Ok, sa zicem ca Base e cum e, face ce face etc. (ca deh mass-media stie sa spele creiere foarte usor), era mai bine sa iasa animalele alea la guvernare? Voi va dati seama ce se intampla? Ganditi-va ce nume contine PSD-ul, numai unul si unul, criminali, hoti, curve. Daca trecea Crin in turul 2 cu siguranta el ar fi iesit, insa dupa cum se vede si ala e o lipitoare (sa-i fie rusine). Hai sa traim bine!
Work is for people who can't fish!
unde ai vazut tu prietene criminali, hoti si curve?
la confruntare,in spatele lui Geoana erau Dorel Visan,Ilie Nastase,Ovidiu Lipan,Florina Cercel,Mircea Diaconu,Mircea Dinescu pe cine mai vrei sa enumar? Vorbesti fix departe de casa...
la confruntare,in spatele lui Geoana erau Dorel Visan,Ilie Nastase,Ovidiu Lipan,Florina Cercel,Mircea Diaconu,Mircea Dinescu pe cine mai vrei sa enumar? Vorbesti fix departe de casa...
- marian_popescu
- Veteran
exact ce spuneam, unii chiar au votat ferm convinsi ca fac o alegere buna. haideti fratilor, nu exista om politic sa nu fie manjit catusi de putin, de la primar, director de scoala, sef de politie, de oricare alta institutie publica. si astia pe care i-am votat credeti ca e vreunul mai breaz? NU. revolutia bunului simt penru nesimtiti, sa traiti bine fraierilor, sa alegeti bine prostanacilor. as fi zis una si in maghiara, dar nu stiu decat o injuratura
Fishing is life. The rest...just details
Nu e vorba de Geona sau de PSD, dar exista o mica speranta cu guvernul Iohanis.stefanflorin scrie:Chiar nu va inteleg de ce il vroiati pe Geoana.
Asa cu Base sperante = 0, parca vad ca il pune iar pe BocPoc prim si saracul asta nici o treaba nu are cu functia asta
Apropo,in New Zealand se pescuieste la crap?
not kill - respect the fish
- Butaru Gabriel
- Veteran
La fotbal si politica se pricepe toata lumea,dar unora le este greu sa priceapa ce spui tu, asa ca unii se leaga la cap chiar daca nu-i doare.stefanflorin scrie:Chiar nu va inteleg de ce il vroiati pe Geoana. Ok, sa zicem ca Base e cum e, face ce face etc. (ca deh mass-media stie sa spele creiere foarte usor), era mai bine sa iasa animalele alea la guvernare? Voi va dati seama ce se intampla? Ganditi-va ce nume contine PSD-ul, numai unul si unul, criminali, hoti, curve. Daca trecea Crin in turul 2 cu siguranta el ar fi iesit, insa dupa cum se vede si ala e o lipitoare (sa-i fie rusine). Hai sa traim bine!
- nagy victor
- Veteran
Da chiar nu mai vedeti , toata chestia cu frauda a fost pregatita de PSD pe vremea lui NICA !, chiar atit de timpiti sa fie PD listi (sa nu-si ieie nici o masura de siguranta) , totul e cusut cu ata alba de activistii PSD ului si al PRM ului , de ce si-a dorit atit de mult functia de presedinte al SENATULUI , tov. Geoana (oare s-au facut calculele de atunci )!?, de ce in afara de Vadim T. , nu-i mai sustine nici un partid ?, chiar si Crin A. si-a mai inmuiat discursurile si UDMR ul se retrage incet , chiar si dl. Becali si-a schimbat atitudinea (nu mai e chiar atit de suparat pe Basescu)
Din discursurile tov. PSD se intelege ca cei care l-au ales pe Basescu ori sunt cumparati , ori sunt timpiti , oare asa o fi ? EU nu fac parte din nici una din cele 2 categorii !, dar voi ?
Chiar nu realizati ce se petrece la cele 2 MARI televiziuni ?
De ce in prima zi dupa alegeri Johhanis s-a retras (nemteste) ca un domn care stie sa piarda ?
Din discursurile tov. PSD se intelege ca cei care l-au ales pe Basescu ori sunt cumparati , ori sunt timpiti , oare asa o fi ? EU nu fac parte din nici una din cele 2 categorii !, dar voi ?
Chiar nu realizati ce se petrece la cele 2 MARI televiziuni ?
De ce in prima zi dupa alegeri Johhanis s-a retras (nemteste) ca un domn care stie sa piarda ?
Pescuitul Inainte de Toate !
Cine NU Respecta Natura , NU se Respecta pe SINE !
http://pescarulbihorean.ro/
http://pescarulbihorean.ro/forum/
Cine NU Respecta Natura , NU se Respecta pe SINE !
http://pescarulbihorean.ro/
http://pescarulbihorean.ro/forum/
- stefanflorin
- Veteran
Asa se intampla cand te uiti mult la televizor si judeca altii pt tine.
PS: nu uitati ce a zis Iliescu despre Geoana, si nu uitati ca cine se-aseamana se-aduna.
PS: nu uitati ce a zis Iliescu despre Geoana, si nu uitati ca cine se-aseamana se-aduna.
Work is for people who can't fish!
Mdea !...asa e cand te uiti mult la tv de peste mari si tari si "nu mananci salam cu soia" !Ca dac-ar fi unii p-acilea ,care au votat pe aiurea ,ar vedea si ce nu este aratat la tv adica faptul ca peste 70% din primarii pdlisti sunt fosti pesedisti, toata tara fiind "controlata politic prin santaj" !"Avem dosarul tau si-l scoatem daca nu te conformezi " sau "primaria ta nu va primi fonduri atata timp cat nu treci la noi ,iar la alegeri o sa pierzi ca ai 0 barat realizari " Nu sunt unii mai necomunisti decat ceilalti daca au gura mai mare si striga mai tare !O mare parte din cei din tara au votat SCHIMBAREA si nu neaparat psdeul pentru ca se stia cine sunt !Exista sansa ca un guvern condus de un om considerat de multi, neutru, sa mai faca ceva pentru ca pedeleul asta de cand a tot participat la guvernare a provocat numai scandaluri , mai intai cind a guvernat cu taranistii,mai apoi cu liberalii si in final chiar cu pesedeul ."Samburele"tuturor acestor scandaluri a fost intotdeauna acest "marinar turmentat chiar si cand e treaz " care acum vrea al doilea mandat dupa ce a condus catastrofal 5 ani .In urma cu cateva luni ,marinarul anticomunist care a reusit sa-si faca disparut dosarul de colaborator ,era aliatul fidel al pesedeului impreuna cu care guverna de zor !Voi nu vedeti asta ?Ca sa fie mai pe intelesul tuturor :CEI DIN TARA SA TRAITI DUPA CUM AU VOTAT CEI DE AFARA !stefanflorin scrie:Asa se intampla cand te uiti mult la televizor si judeca altii pt tine.
Istoria se scrie sub ochii nostri si noi refuzam sa vedem adevarul !Basescu si pedeleul asta i-a mazilit o data pe taranisti,apoi pe penelisti iar acum pe pesedisti !Au scos de fiecare data "castanele din foc" cu mana altora ei iesind "basma curata", desi de fiecare data au fost "parteneri de guvernare" CU VARF SI INDESAT VREO 12 ANI !
Politic, la aceste alegeri ,s-a reusit izolarea acestui partid de scandal deoarece nu a avut sustinerea a niciunui alt partid romanesc !Acum sa te tii scandaluri si santaje politice ! Cei de "afara" ,care l-au votat, pot privi linistiti acum "MAREATA LOR REALIZARE " ca oricum nu vor manca "salam cu soia " impreuna cu noi in urmatorii 5 ani !
Pentru toate astea putem multumi ,celor "de afara" dar si "celor din tara" !Cam de prea multe ori poporul asta a votat pe dos fata de cum ar fi trebuit !Ca doar "omul pe pielea lui se invata" cel mai bine !Se pare ca in urma crizei politice si economice care vor veni, vom pleca tot mai multi afara ca nu avem de ales . Iar cei care l-au votat sa traiasca cu el si cu ei !
Abia astept sa vad si sa judec si eu tara asta "din exterior" !
Pentru cei din tara zic:"-Sa traiti cum ati votat !" iar la cei de afara le zic : " -Sa priviti la ce-ati votat !"