Obiceiuri paranormale la ....novac
Moderator: gor965
- misu_sipanu
- Veteran
Obiceiuri paranormale la ....novac
In toamna asta,m a dat pe spate nr.mare de pescari care au dat cu twistere,voblere.lingurite si au prins..novac
Adevarul ca mare parte cred ca l au agatat,dar au fost si cazuri in care aveaMOMEALA IN GURA.Nefiind un pescar prea experimentat la spining,am intrat pe topicul vostru sa ma lamuriti putin.
ps.e posibil sa fi suferit novacul mutatii genetice ca virusii mentionez ca stiu in principiu sistemul de hranire ca si peste pasnic dar.......ca rapitor
Adevarul ca mare parte cred ca l au agatat,dar au fost si cazuri in care aveaMOMEALA IN GURA.Nefiind un pescar prea experimentat la spining,am intrat pe topicul vostru sa ma lamuriti putin.
ps.e posibil sa fi suferit novacul mutatii genetice ca virusii mentionez ca stiu in principiu sistemul de hranire ca si peste pasnic dar.......ca rapitor
Re: Obiceiuri paranormale la ....novac
cred ca nimeni nu ar fi surprins de acest "fenomen" daca ati explica ca balta este cu totul si cu totul deosebita.si ati mai uitat sa spuneti ca s a prins novac si la pestisor viu .pana mai dupa masa la cafea va doresc o zi buna
Cojocaru Radu
Eu am luat carasi la rotativa acum cativa ani.
- cristian505ro
- Veteran
[quote="misu_sipanu"]In toamna asta,m a dat pe spate nr.mare de pescari care au dat cu twistere,voblere.lingurite si au prins..novac
ps.e posibil sa fi suferit novacul mutatii genetice ca virusii mentionez ca stiu in principiu sistemul de hranire ca si peste pasnic dar.......ca rapitor [/quote
Mishule eu novac nu am prins la twister, am vazut in schimb la o emisiune a lui Florentin,parca pe Darvari, acu vreo 2 ani., o namila de vreo 20 kg. luat la twister. In schimb am prins in noiembrie 1992, ten de 10 kg(prins de gura in interior,deci a muscat!),dand la salau din barca cu twister fluo/jig 10 grame,in bazinul Polcesti,care a fost inclus alaturi de Seinoiu si Tamadaul Mic in marea acumulare Sarulesti,gestionata de si mai marii oameni de afaceri,investitori,etc.,etc.,etc., : Ion Tiriac,printul Nicolae Sturza si nemaipomenitul Robert Raduta......
ps.e posibil sa fi suferit novacul mutatii genetice ca virusii mentionez ca stiu in principiu sistemul de hranire ca si peste pasnic dar.......ca rapitor [/quote
Mishule eu novac nu am prins la twister, am vazut in schimb la o emisiune a lui Florentin,parca pe Darvari, acu vreo 2 ani., o namila de vreo 20 kg. luat la twister. In schimb am prins in noiembrie 1992, ten de 10 kg(prins de gura in interior,deci a muscat!),dand la salau din barca cu twister fluo/jig 10 grame,in bazinul Polcesti,care a fost inclus alaturi de Seinoiu si Tamadaul Mic in marea acumulare Sarulesti,gestionata de si mai marii oameni de afaceri,investitori,etc.,etc.,etc., : Ion Tiriac,printul Nicolae Sturza si nemaipomenitul Robert Raduta......
Cristian Bebesel
- misu_sipanu
- Veteran
Sa taiesti nea Cristi,tocmai de aia am scris pe topicul de spining,vroiam parerile pescarilor la naluci.Prima oara am zis ca e o intimplare,dupa aia am zis,nimereala,dar s au prins enorm de multi.Nu ma pasioneaza novacul dar sint curios ca pescar.
Nu am mai auzit sau citit sa se prinda novac la artificiale (nu cu naluca in gura)
Nu cred sa fie paranormal , dar nici normal nu mi se pare ...
Novac am prins accidental , de spate... , dar stiu ca se prinde si crap , la pestisor sau artificiale.
Am mai prins mreana la artificiale , in repetate randuri.
...sunt curios daca "exista o explicatie"...
Novac am prins accidental , de spate... , dar stiu ca se prinde si crap , la pestisor sau artificiale.
GO FOR SPINNING ! ! !
- misu_sipanu
- Veteran
old_radu scrie:Nu am mai auzit sau citit sa se prinda novac la artificiale (nu cu naluca in gura)
- stefanflorin
- Veteran
Normalul pt pesti e altul decat cel pe care-l stim noi. Ganditi-va ca pestii nu au maini sa pipaie si gura este singura lor metoda, eu sunt convins ca atunci cand un crap, caras, fitofag, vaduvita, babusca, oblete!!, ataca naluca, nu o face cu intentia de a o manca in majoritatea cazurilor, ci ca sa cerceteze intrusul mai bine sau sa alunge intrusul. Ieri am luat un film cu pescuit in care nemtii aia nu prind decat babusca, un fel de fitofag si crap la twistere vierme foarte mici. Toti prinsi regulamentar si cu intentie, deci nu in timp ce dadeau la rapitor. Filmul tine aproape 4 ore si e de-a dreptul paranormal. Asa ca nu va mai minunati, totul e posibil.
PS: stiuca, salau, sau somn la mamaliga mie astea mi se par mai neobisnuite.
PS: stiuca, salau, sau somn la mamaliga mie astea mi se par mai neobisnuite.
Work is for people who can't fish!
poate sa mai fie si din cauza anotimpului sa prins toamna sau iarna cind nu mai are mancare din abundenta sau mai deloc
VAPORU PLUTESTE DAR CU PISICA NU POTI SA BATI CUIE
- Ion Mironov
- Partener
un biban de 1 kg am luat la butimanu la mamaliga acum 5 ani
- misu_sipanu
- Veteran
Nu se pune ala e mutant genetic,ori poate din cauza deseurilor radioactive
Lasa ca am prins eu de cateva ori caras mare ...la acul gol ! ...i-am luat "la zbor" in timp ce reglam apa la varga si aveam acul de culoare aurie !jonny_23 scrie:un biban de 1 kg am luat la butimanu la mamaliga acum 5 ani
- misu_sipanu
- Veteran
Da, si eu am luat o stiuca la broscuta si in primavara scot noile bile de oblet,,terminator,
ps.George la tine s au agatat,da' jonny ,superbibanul
- cristian505ro
- Veteran
Pai si asta se intampla destul de des, caci rapitorul ataca baboiul sau pestisorii care dau tarcoale la mamaliga sau boilies.Referitor la asa ceva si eu si destui altii am prins de multe ori la boilies pe MV2 stiuca si somn. Bine, somnul intra destul de des la anumite boilies, iar stiuca de multe ori la snowman.stefanflorin scrie: PS: stiuca, salau, sau somn la mamaliga mie astea mi se par mai neobisnuite.
Cristian Bebesel
Stai ca nu e vorba de agatat..."la zbor" noi ai spunem la pescuitul cu varga ,intre ape si in miscarea plutei (dusa de curentul apei)...deci carasii nu erau agatati ,erau cu acul in gura ...au confundat acul cu ceva ,era concurenta la hrana , nu stiu ,dar stiu ca am mai biciuit apa dupa aia inca de cateva ori cu acul gol ,poate -poate mai iau cativa !misu_sipanu scrie:Da, si eu am luat o stiuca la broscuta si in primavara scot noile bile de oblet,,terminator,