BARCA OFERTA
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
- DORUPESCARU
- junior
BARCA OFERTA
VIND BARCA RUSEASCA 2 PERSOANE, DOUA BANCHETE, VISLE, CHIT REPARATIE,POMPA, HUSA TRANSPORT. BARCA A FOST ACHIZITIONATA IN IANUARIE 2009. PRET 900RON TEL 0723193850
Ultima oară modificat 07 Dec 2009, 21:26 de către DORUPESCARU, modificat 1 dată în total.
Re: BARCA OFERTA
e cumva barca care a vandut-o colegul de mai jos cu 800 ???
- DORUPESCARU
- junior
NU ESTE MODELUL ALA ESTE MAI BUNAj0k3111 scrie:e cumva barca care a vandut-o colegul de mai jos cu 800 ???
- krystallboy
- utilizator
Mi le-a dat mie pe messenger, nu cred ca se supara daca il ajut si o sa uploadez eu pozele in locul dumnealui. Barca arata super bine, e bine intretinuta si are adaptata si o placa pentru motor, o idee super ingenioasa as zice. Se ofera in pret pompa electrica la 12V, vaslele, geanta pt. transport, kit de reparatie, placa motor si tot ce trebuie. Merita toti banii!!! Bafta la vanzare, d-le Doru!!!
Nu beti apa!!! Pestii fac sex in ea!!!
- DORUPESCARU
- junior
ULTIMA OFERTA 850RON