Locatii de pescuit in jurul Craiovei
Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman
Re: Locatii de pescuit in jurul Craiovei
Salutare !
Cum se mai prezinta Jiul ?
M-as duce maine la canalul cu apa calda.......
Cum se mai prezinta Jiul ?
M-as duce maine la canalul cu apa calda.......
am fost ieri si inafara de niste mrenute nu a prins nimeni nimic
este inca mare si tulbure rau
Pe canalul cu apa calda ?cosmake scrie:am fost ieri si inafara de niste mrenute nu a prins nimeni nimic
da
am mers mai jos un pic la pasarela 2
am mers mai jos un pic la pasarela 2
nu a mai fost nimeni pe nicaieri, am auzit ca a inceput scobarul pe jiu.
la draganesti -merge crapul,carasul,bibanul si salaul.. fire-ntinse!
unde mai exact la draganesti?
pe partea cu draganestii-in dreptul pilei mici, vezi ca o sa fie balamuc si daca nu gasesti loc lasate mai la vale putin unde se varsa canalul de fuga.. fire-ntinse!
vad ca numai posteaza nimeni aici,ce sa intamplat nu se mai duce nimeni la pescuit din craiova?
am fost la olt dar nu la draganesti am fost la falcoiu e dezastru ce e pe olt pacat ca nu am luat camera cu mine,
care mai de care cu parasute cu asa zisele televizoare ,cu plase oare ce anume mai inventeaza la anul pentru braconaj,am fost pe 1 la bistret la calugar numai pui de crap mai mic ca palma pacat de acele balti .
am fost la olt dar nu la draganesti am fost la falcoiu e dezastru ce e pe olt pacat ca nu am luat camera cu mine,
care mai de care cu parasute cu asa zisele televizoare ,cu plase oare ce anume mai inventeaza la anul pentru braconaj,am fost pe 1 la bistret la calugar numai pui de crap mai mic ca palma pacat de acele balti .
- stefanflorin
- Veteran
La Draganesti nu prea vezi d-astia cu parasute, si chiar am ramas surprins placut ca nu mai sunt atatea plase ca inainte
Daca vrei liniste, mergi la Dunare, echipeaza-te cu viermusi, si multa nada, si prinzi si peste. Daca vrei distanta mica si oarece comoditate, mergi la Jiu, pe canalul de apa calda, si cu putina dibacie si noroc prinzi si peste, oricum de bine de rau tot ii vezi culoarea (2 momeli fara de care sa nu pleci la pescuit in perioada asta sunt mamaliga si branza si ar mai fi si viermusii sau ramele dar eu nu-i prea agreez)
Daca vrei liniste, mergi la Dunare, echipeaza-te cu viermusi, si multa nada, si prinzi si peste. Daca vrei distanta mica si oarece comoditate, mergi la Jiu, pe canalul de apa calda, si cu putina dibacie si noroc prinzi si peste, oricum de bine de rau tot ii vezi culoarea (2 momeli fara de care sa nu pleci la pescuit in perioada asta sunt mamaliga si branza si ar mai fi si viermusii sau ramele dar eu nu-i prea agreez)
Work is for people who can't fish!
nici eu nu sunt adeptul viermusilor si ramelor ,pe jiu am fost ieri si scobarul nu si-a facut aparitia,niste obleti si cativa carasi frumusei cei drept.
unde pe jiu?
in spatele groapei de gunoi de la mofleni.
cineva pe undeva pe unde ati mai fost?
la draganesti, la caras ca la crap nu am vazut bat