fany4you scrie:am cumparat 4 buc harrison balista... si am fost azi pe moara la peste.
am crezut ca rup gura targului cu ele...adica ca arunc lejer 140 m... cand ciuciu.. 100-115 cu aparat de masurat... au venit si alti pescari... ( nu tragea pestele ) si am facut aruncari ..cu bblc fir 0.30... cel mai mult ... 120-130..
Dezamagire totala...am dat niste nash... pe 2 lei ... ca sa dau 1300 lei \ buc. ca sa arunc tot atat. !!!
Din punctul meu de vedere , nu se justifica sub nici o forma diferenta de bani .
De precizat ca aruncam cu plumb gol ..intre 100-120 g.
post de pe alt forum
Stiu ca inainte avea Nash Vanom si pe urma a trecut la Ballista.
Acum....nu prea vreau sa patesc la fel, de aceea va rog sa imi spuneti ce bete sa testez (sigur nu voi cumpara nimic pana nu fac un casting ) pana in max 1400 ron
Salutare la toata lumea
Parerea mea este ca daca vreti sa va faceti o idee la cat aruncati trebuie sa mergeti pe un teren,sa masurati,si acolo veti afla exact cam ce puteti,e cea mai bune solutie.Si apropo Stefane,vezi ca metrii astia pe care ii vrei tu(adica peste 135m)se castiga foarte greu,tocmai asta e smecheria!!!
Azi am fost la niste aruncari,am dat cu prologic 3.90,3,5lb+bbrlc cu fir de 0.29 si textil de 0.21(cam gros)si aruncam in mod obisnuit 135m iar cele mai bune aruncari au fost de 137m si 139m.
Deci ce spuneam mai sus,sa scoti doi sau trei metri peste anumite distante nu e chiar asa de usor dar cu multa munca si antrenament sper sa se poata si mai mult.
Si apropo de ce spun multi ca arunca sute de metri,mai fratilor cand am vazut de la locul unde aruncam semnul de 140m(DEPARTE)
![hipnotized @-)](https://www.infopescar.tv/forum/images/smilies/43.gif)
am crezut ca am gresit numaratoarea si am mai masurat odata