JRC X-Lite Pod sau Nash 4-Play X-Lite Pod ?
Ce sa aleg ? ..
Multumesc
JRC X-Lite Pod :
Bara de centru pentru creşterea stabilităţii . Inaltime reglabilă .
Sistem de blocare pentru o ajustare mai usoara .
Picioare reglabile, lungime şi unghi.
Sistem fixare reglabil lung al picioarelor pentru set-up-uri mai mari.
Complet, cu geanta de calitate + buzunare laterale.
Nash 4-Play X-Lite Pod :
Fabricat din aluminiu. Greutate minimă. Are o mare stabilitate şi poate fi montat imediat. Sistem cu patru picioare, adaptabil pe orice teren. Se strânge compact, nu ocupă spaţiu. Husa inclusa. Design clasic.
Ce sa aleg ? ..
Multumesc
JRC X-Lite Pod :
Bara de centru pentru creşterea stabilităţii . Inaltime reglabilă .
Sistem de blocare pentru o ajustare mai usoara .
Picioare reglabile, lungime şi unghi.
Sistem fixare reglabil lung al picioarelor pentru set-up-uri mai mari.
Complet, cu geanta de calitate + buzunare laterale.
Nash 4-Play X-Lite Pod :
Fabricat din aluminiu. Greutate minimă. Are o mare stabilitate şi poate fi montat imediat. Sistem cu patru picioare, adaptabil pe orice teren. Se strânge compact, nu ocupă spaţiu. Husa inclusa. Design clasic.
Re: JRC X-Lite Pod sau Nash 4-Play X-Lite Pod ?
De ajuns !
Multam`
Multam`
JRC xl-ite am si eu, e super beton.Recomand
not kill - respect the fish
Pe asta il iau .
Din pacate nu mai este pe stoc JRC X-Lite Euro Pod , pentru ca mi se pare un pic mai util , mai ales ca pescuiesc si la dunare si pe balti ...
Chiar asa : ce parere aveti ? Sa astept pana in ianuarie si sa iau JRC X-Lite Euro Pod sau sa raman la JRC X-Lite Pod ?
JRC X-Lite Euro Pod :
Din pacate nu mai este pe stoc JRC X-Lite Euro Pod , pentru ca mi se pare un pic mai util , mai ales ca pescuiesc si la dunare si pe balti ...
Chiar asa : ce parere aveti ? Sa astept pana in ianuarie si sa iau JRC X-Lite Euro Pod sau sa raman la JRC X-Lite Pod ?
JRC X-Lite Euro Pod :
JRC X-Lite Pod e mult mai stabil decat varianata Euro Pod (in 3 picioare) ...in plus X-Lite Pod iti permite sa folosesti toti suportii de buzbari si picioarele reglabile, separat . Eu dau la Dunare uneori doar cu picioarele mari infipte in sol si buzbarul fata cu senzori pe el .
gor965 scrie:JRC X-Lite Pod e mult mai stabil decat varianata Euro Pod (in 3 picioare) ...in plus X-Lite Pod iti permite sa folosesti toti suportii de buzbari si picioarele reglabile, separat . Eu dau la Dunare uneori doar cu picioarele mari infipte in sol si buzbarul fata cu senzori pe el .
Adica , renunti la spate cu totul si sprijini lanseta pe pamant , ridici la maxim fata , si pui avertizorii ..
Da , corect !
Multumesc pentru pont !
JRC X-Lite Pod are 8 picioare mici +2 mari, extensibile ...chiar daca nu au dimensiuni prea mari iti ofera mai multe variante de reglaj....roshured scrie: Adica , renunti la spate cu totul si sprijini lanseta pe pamant , ridici la maxim fata , si pui avertizorii ..
Da , corect !
Multumesc pentru pont !
Foarte tare !
Multumesc inca o data
JRC X-Lite Pod is the winner FTW !
Multumesc inca o data
JRC X-Lite Pod is the winner FTW !