Lineaeffe Pronto Carp 3.6m
Moderatori: gor965, florentiniuga
Lineaeffe Pronto Carp 3.6m
am achizitionat astazi 4 astfel de bete a folosit cineva asa ceva ceva parei despre ele? multumesc
Re: Lineaeffe Pronto Carp 3.6m
Pai mai intai le cumperi si apoi te informezi? Nu trebuia taman invers....?
Acum ca le-ai cumparat ce vrei sa stii? Daca te-ai pacalit sau nu?
Le-am luat de pe net caci in magazine no avut l-am vazut doar in poze par solide dar pare un pic calitate proasta bucata o fost 72 ron nu ca m-as fi asteptat la ceva extraordinar la pretu asta dar ce am vazut la pret identic in magazine nu mio placut si am is hai sa le iau pe astea si vroiam sa stiu daca am mai folosit cineva asemenea beteLaurentiu scrie:Pai mai intai le cumperi si apoi te informezi? Nu trebuia taman invers....?
Salut,
eu am un set de 5 bete de genul asta de 3 ani de zile. Le-am achizitionat de la totalfishing de unde banuiesc ca le-ai luat si tu. Betele sunt ok, cam grele totusi sunt din fibra de sticla. Eu unul nu am reusit sa rup niciunul si am aruncat numai cu plumbi de 100 g gandestete ca am 1,90 inaltime si 125 kg. Distanta maxima la care am aruncat - 130 m- 140m si le-am forjat in toate felurile de aruncari.
Betele sunt destul de grele, eu unul anu asta vreau sa le schimb, dar mi-am facut junoriatul cu succes cu ele. In dril te cam obosesc mai ale cu pesti peste 5-6 kg. Poti folosi cu incredere plumbi grei si saculeti solubili. Mufeazale bine deoarece mai exista riscul sa mai sara cate un tronson.
Fire Zbuciumare in 2010 !!!
eu am un set de 5 bete de genul asta de 3 ani de zile. Le-am achizitionat de la totalfishing de unde banuiesc ca le-ai luat si tu. Betele sunt ok, cam grele totusi sunt din fibra de sticla. Eu unul nu am reusit sa rup niciunul si am aruncat numai cu plumbi de 100 g gandestete ca am 1,90 inaltime si 125 kg. Distanta maxima la care am aruncat - 130 m- 140m si le-am forjat in toate felurile de aruncari.
Betele sunt destul de grele, eu unul anu asta vreau sa le schimb, dar mi-am facut junoriatul cu succes cu ele. In dril te cam obosesc mai ale cu pesti peste 5-6 kg. Poti folosi cu incredere plumbi grei si saculeti solubili. Mufeazale bine deoarece mai exista riscul sa mai sara cate un tronson.
Fire Zbuciumare in 2010 !!!
130-140 m cu o lanseta din fibra de sticla ,semi-parabolica ,3.60m si 7 inele ,de 72 de roni...felicitari !...nici nu-mi vine sa intreb cum ati reusit performanta asta ?!bradlly scrie:Salut,....................
Distanta maxima la care am aruncat - 130 m- 140m si le-am forjat in toate felurile de aruncari.
............!!!