toti pescarii sunt pe balta? nu mai e nimeni pe forum?
vesti despre balti, capturi, pescari nimic ?
am fost doua weekend-uri la bela, am luat cate doi crapi, unul apr. 3 kg. o ratare la mal a unui amur marisor.
astept sfarsitul de saptamana.
brasoveni
Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman
- dragan claudiu
- Veteran
Re: brasoveni
am promis ca pun poze cu crapi prinsi pe balta noua in iulie. si-mi cerscuze dar am fost plecat pina acum si n-am putut pune pozele. am retinut 2 crapi de 1,5kg si la restul le-am dat drumu in prezenta paznicilor care au zis ca pina atunci nimeni na eliberat crapi prinsi. poate ca in viitorul apropiat imi vor lua exemplu pescari si asa vom avea ce pescui pe viitor.
- Fişiere ataşate
-
- Imag011.jpg (14.45 KiB) Vizualizat de 1379 ori
bravo Claudiu =D>si la mai mari ....am doua intrebari pentru tine:daca crapii i-ai prins la bonduelle? si daca ai fost in cursul saptamanii?
asta daca imi poti raspunde mersi...
asta daca imi poti raspunde mersi...
si apropo de bella... am fost acu 2 sapt si ioc ne-a zis bella :"crapii e la iernat ca ursii" si asa a fost:)))doi carasi la pluta si o roaba de rosioare...si balta costa 20lei la super oferta...aaaaaa... si stiuca e tot la iernat ca am alergat toata balta si nimik
- dragan claudiu
- Veteran
am dat doar cu porumb facut de mine dipuit . si da am fost in cursul saptamani.
mi-ai trimis un mesaj in legatura cu lansetele ai spus sa le tin pina azi cind ma suni dar n-ai dat nici un semn. te rog da-mi un bip si te sun eu ca sa stiu ce fac ca ma ti incurcat....
mi-ai trimis un mesaj in legatura cu lansetele ai spus sa le tin pina azi cind ma suni dar n-ai dat nici un semn. te rog da-mi un bip si te sun eu ca sa stiu ce fac ca ma ti incurcat....
-
- Veteran
salut vreu inca o oferta la 2 banaxuri .vreu in continuare sa le cumpar daca nu asta e dar repet vreu koreene nu chinezari care sunt acum pe piata
am fost de 2 ori la belin balta noua in week in luna martie nici o trasatura si nu s-a prins pe toata balta ..asta mi-a pus capac cu toate baltile din jurul brasovului ..dupa mai multe sfaturi si documentari m-am hatarat sa merg pe balta chiroiu4 din jud ialomita sunt 400 de km dus intors dar merita am facut deja 2 iesiri .In week plec iara pentru 50 si de ore ..ma obsedeaza balta asta pe care am avut parte de partidele cele mai frumoase din viata mea