Cumpar matrita jig !!
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
Cumpar matrita jig !!
Cumpar matrita jig cu 6-8 cuiburi si greutati intre 9gr - 21gr. Model, Arrow Head Barb sau bila.
0754397719
0754397719
Vrem să trăim ca în Rai, dar ne purtăm ca dracii.
- Butaru Gabriel
- Veteran
Re: Cumpar matrita jig !!
Am eu o matrita cu 3 cuiburi. Daca te intereseaza, nu vreau bani, vreau la schimb plumb.
cu ce gramaj?Multa Bafta scrie:Am eu o matrita cu 3 cuiburi. Daca te intereseaza, nu vreau bani, vreau la schimb plumb.
- Butaru Gabriel
- Veteran
10-12 grameBaTMaN scrie:cu ce gramaj?Multa Bafta scrie:Am eu o matrita cu 3 cuiburi. Daca te intereseaza, nu vreau bani, vreau la schimb plumb.
Ai MP.Multa Bafta scrie:10-12 grameBaTMaN scrie:cu ce gramaj?Multa Bafta scrie:Am eu o matrita cu 3 cuiburi. Daca te intereseaza, nu vreau bani, vreau la schimb plumb.
- Butaru Gabriel
- Veteran
Asta este modelul.
cit plumb vrei ?
- Butaru Gabriel
- Veteran
Pt. tine nea Cornele 10 kg,si daca nu esti cuminte am sa iti fac reclama.mardare scrie:cit plumb vrei ?
up!!! Cumpar matrita jig cu 6-8 cuiburi si greutati intre 9gr - 21gr. Model Do-it, Arrow Head Barb sau bila.