- phppblrvpAM.jpg
- (49.73 KiB) Descărcat de 3935 ori
somn 60 kg
Moderatori: gor965, mini_mic, Sebastian
- Qnyx
- Master Admin
Re: somn 60 kg
Miska te rog sa iti editezi postul si sa re-pui pozele pe forum caci se pare ca sunt la mica rezolutie si nu am luat in calcul astfel de poze, watermark-ul (logo-ul infopescar.tv) acoperind toata poza aproape. Daca nu stii cum, trimite un email la suport@infopescar.tv, ataseaza pozele in e-mail si le pun eu.
O zi buna !
O zi buna !
- rex hunter
- junior
un exemplar superb...si toata lumea isi pune aceeasi intrebare k a lu nini...unde putem gasii si noi raspunsul
L-a cumparat de la supermarket!
Da este un exemplar chiar frumos ,dar daca sant pescari care n-au prins in viata lor un peste mai mare de 3 kg cand vad asa ceva incep cu rautati nu ii baga in seama miska sint invidiosi .felicitari, ghindestete cata paguba facea somnul ala intre pestele de acolo.
miska...unde ai prins somnu ala??
in italia pe raul ticino saptamina asta am mai luat unu de 40 de kg
always think like a fish
- Adrian Butuza
- utilizator
Felicitari miska extraordinar exemplar superba Italia dupa cum vedem
PS: fir intins iti doresc, dak se poate mai intins de cat ai
PS: fir intins iti doresc, dak se poate mai intins de cat ai
Cu eliberatu-i usor, cu prinsu-i mai greu .
Brovo Tinere !!!miska scrie:in italia pe raul ticino saptamina asta am mai luat unu de 40 de kg
- dan _city_center
- senior
pe Tincabesti 1- am si eu unul de 5,8kg :? a fost super tare drilul :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: doi insi l-am pus pe mal.Ionutz scrie:Brovo Tinere !!!miska scrie:in italia pe raul ticino saptamina asta am mai luat unu de 40 de kg
Baricada Carp Club
pe Tincabesti 1- am si eu unul de 5,8kg :? a fost super tare drilul :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: doi insi l-am pus pe mal. [/quote]
hahahahahahaha....2 insi la un somn de 5.8 kg??? dar la 26 kg ce zici? veneai cu 10 prieteni:)):))
hahahahahahaha....2 insi la un somn de 5.8 kg??? dar la 26 kg ce zici? veneai cu 10 prieteni:)):))
- dan _city_center
- senior
hahahahahahaha....2 insi la un somn de 5.8 kg??? dar la 26 kg ce zici? veneai cu 10 prieteni:)):))[/quote]ma scuzati domn profesor a fost noaptea prins si am fost tare speriat :shock: :shock: :shock: avea gura mare rauIonutz scrie:pe Tincabesti 1- am si eu unul de 5,8kg :? a fost super tare drilul :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: doi insi l-am pus pe mal.
Baricada Carp Club
ma scuzati domn profesor a fost noaptea prins si am fost tare speriat :shock: :shock: :shock: avea gura mare rau [/quote]dan _city_center scrie:hahahahahahaha....2 insi la un somn de 5.8 kg??? dar la 26 kg ce zici? veneai cu 10 prieteni:)):))Ionutz scrie:pe Tincabesti 1- am si eu unul de 5,8kg :? a fost super tare drilul :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: doi insi l-am pus pe mal.
)=))))=)))) si eu pe asta de 26 kg l-am prins pe la 4 dimineata si era tot noapte...si iti are loc capul in gura lui=))=))=))
- dan _city_center
- senior
asta de 26kg e cel mai mare prins de tine ai ceva poze ,filmulete,cu el pe balta ........
Baricada Carp Club