parere despre fir
Moderator: florentiniuga
parere despre fir
as dori sa stiu si eu ce parere aveti despre firul POWER PLUS.astept parerile voastre cit si cei care l-au folosit si i-l folosesc.
-
- Veteran
Re: parere despre fir
Dupa cum este pus pe tambur pare cam dubios.
Mda...e de tinut minte treaba asta...mircea pescar scrie:Dupa cum este pus pe tambur pare cam dubios.
adica la ce va referiti? macar l-ati vazut live?
Nu conteaza cum e asezat pe tanbur, mai sunt si alte fire de calitate care nu sunt rulate spira linga spira pe tanbur.
Despre fir nu pot spune nimic ca nu lam vazut in fata, da am auzit ca Ultima au fire de calitate.
Eu personal mai merg si la anul pe p-line 0.25mm.
Despre fir nu pot spune nimic ca nu lam vazut in fata, da am auzit ca Ultima au fire de calitate.
Eu personal mai merg si la anul pe p-line 0.25mm.
Tel0762.865.274
- stefanflorin
- Veteran
eu folosesc acest fir pe multe mulinete, cu care dau la crap si somn am diametre de 0.25, 0.28, 0.40 si iti garantez ca pt banii aia e super fir. Il am luat din uk, unde este un fir bine vazut. Info si review-uri despre el o sa gasesti pe diferite site-uri si forum-uri din uk.
Treaba cu bobinajul n-are legatura cu calitatea lui si ma indoiesc ca e facatura, nu prea cred sa se oboseasca chinezii reproducand ceva mai putin faimos decat shimano/daiwa etc, blabla, fitze.
PS: s-a mai discutat pe forum de ultima si am mai scris si acolo de el.
PPS: de ce oare la noi costa mult mai mult ca in UK? si anume se vinde cu pretul recomandat nu cu cel real
Treaba cu bobinajul n-are legatura cu calitatea lui si ma indoiesc ca e facatura, nu prea cred sa se oboseasca chinezii reproducand ceva mai putin faimos decat shimano/daiwa etc, blabla, fitze.
PPS: de ce oare la noi costa mult mai mult ca in UK? si anume se vinde cu pretul recomandat nu cu cel real
Work is for people who can't fish!
mi-am luat pina la urma acest fir dar de 0.22mm ca sa-l folosesc ptr crap si vad ca rezista foarte bine la nod era sa ma si tai.ms oricum ptr sugestie.stefanflorin scrie:eu folosesc acest fir pe multe mulinete, cu care dau la crap si somn am diametre de 0.25, 0.28, 0.40 si iti garantez ca pt banii aia e super fir. Il am luat din uk, unde este un fir bine vazut. Info si review-uri despre el o sa gasesti pe diferite site-uri si forum-uri din uk.
l-am luat de la un magazin pescaresc din vs si ma costat 67lei.dc ma intrebi?LARY scrie:Salut la ce bani si de unde ai loat 0.22mm ?
la diametrul asta tot 1080 m e?sau mai mult...normal trebuie sa fie mai mult..1600m..sau ceva de genul..
- stefanflorin
- Veteran
cred ca mai degraba undeva la 2000 de m, englezii le zic la bobinele astea "4oz spool", adica rola de 4 uncii, adica probabil firul pe aceste role se pune in functie de greutate.
Work is for people who can't fish!
diametru firului e de 0.22mm si are o lungime de 2386m...abia astept sa vina primavara ...apropo mi-am dat comanda si de 4 buc sert uploader 3.60m si saptamina viitoare imi vine comanda...Tibi30 scrie:la diametrul asta tot 1080 m e?sau mai mult...normal trebuie sa fie mai mult..1600m..sau ceva de genul..
- florin crapanu
- senior
L-am vazut la Big Fish, si din cate am auzit este un fir de calitate
stiu Florine,care e treaba cu 4oz spool..eu tot din uk cumpar ...multumesc oricum..iar despre preturi,ln romania e nivelul de trai mai ridicat,de aia sant preturile mai mari..