cum imi pot pune o poza la avatar???
- joga petre
- membru activ
cum imi pot pune o poza la avatar???
.....si inca ceva: Cum ma pot inscrie in acest club de pescuit al domnului Iuga???
- Qnyx
- Master Admin
Re: cum imi pot pune o poza la avatar???
Prima data te autentifici in cadrul forumului, apoi dai click AICI. Dai click numai dupa ce esti autentificat. Selectezi poza care doresti sa fie avatar din cadrul meniului "Afisare galerie", sau daca doresti unul personalizat, ai meniul "Incarcare de pe computer".
- florentiniuga
- Master Admin
Asa, de la prima postare? Nu stim nimic despre dvs. Intrati in topicul clubului, vedeti daca va incadrati in exigentele noastre, faceti-va cunoscut si apoi mai vorbim.joga petre scrie:.....si inca ceva: Cum ma pot inscrie in acest club de pescuit al domnului Iuga???
- joga petre
- membru activ
eu zic ca ne cunoaste,chiar dc nu personal.......ne-am intalnit la senzor de cel putin 5 ori si de fiecare data am vrut sa va intreb si sa stau de vb cu dv,dar mi-a fost rusine sa va abordez.......
- florentiniuga
- Master Admin
Deci e ca mine, nu ne cunoastem. Si alta data lasati rusinea deoparte ca va mananca obletii nada .joga petre scrie:eu zic ca ne cunoaste,chiar dc nu personal.......ne-am intalnit la senzor de cel putin 5 ori si de fiecare data am vrut sa va intreb si sa stau de vb cu dv,dar mi-a fost rusine sa va abordez.......