nici nu stiu cum sati multumes de indata ce leam vazut mam indragostit de ele este exact ce cautam calitate la prima vedere dizain (calitate -pret)super ok.ramane sa le comand si sa le fac un test ,le voi testa si imi voi lasa pareria aici ms.FIR INTINSGabriel scrie:Salutare.
Nu mai retineam exact care Haykuio era si m-am grabit sorryy ,uite aici am vazut betele Haykuio http://www.profishing.ro/Lansete/Crap/1
Respecte!
Intrebare
Moderatori: gor965, florentiniuga
Re: Intrebare
- jila pitis
- senior
ma poate ajuta cineva cu detalii despre batul de la shimano alivio bx12 de 3 lb 3,9m?as fii interesat sa achizitionez si as vrea parerea celor care detin asa ceva sau care au avut .
- jila pitis
- senior
chiar nu poate nimeni sa -mi dea ceva detalii despre aceste bete?
Mai bine Cormoran Eliminator.
- jila pitis
- senior
de ce? poti sa dai mai multe detalii?
- Pilbak Levente
- senior
Salut!Am pus mana pe aceste bete par bete bune dar sa stii ca sunt foarte moi actiune parabolica,si nu stiu daca merg pe ele mulinetele ce ti le-am dat pentru ca batul este destul de usor parerea meajila pitis scrie:ma poate ajuta cineva cu detalii despre batul de la shimano alivio bx12 de 3 lb 3,9m?as fii interesat sa achizitionez si as vrea parerea celor care detin asa ceva sau care au avut .
De ce?jila pitis scrie:de ce? poti sa dai mai multe detalii?
Du-te si uita-te putin pe ele si comparale cu Eliminator si o sa gasesti raspunsurile cautate.
Decat Alivio mai bine telescopice.
- jila pitis
- senior
multumesc de sfaturi o sa incerc sa le vad sa- mi dau seama de diferente.