Comentariile chibitilor
Moderatori: Qnyx, florentiniuga
- Dan Cotelici
- membru activ
Re: Comentariile chibitilor
Cat timp nu sunt interesati de Patrimoniul AGVPS pescarii de competitie nu vor avea probleme cu aceasta organizatie.In ceea ce priveste disciplina Crap cred ca cei de la AGVPS au fost fericiti sa scape de organizarea unui CN si de cheltuielile legate de participarea la Campionatele Mondiale.
Modalitatea prin care APCR a reusit sa puna mana pe organizare a CN este deja istorie.Cine va reusi sa schimbe asta va face istorie!
Modalitatea prin care APCR a reusit sa puna mana pe organizare a CN este deja istorie.Cine va reusi sa schimbe asta va face istorie!
- misu_sipanu
- Veteran
@Dan Cotelici
Dle Cotelici,dupa doua ore de citit balacareli am ajuns cam la aceeasi concluzie.
Dezvoltati putin ideea despre ,,protocolul,,preluarii cn,cm,de apcr
Dle Cotelici,dupa doua ore de citit balacareli am ajuns cam la aceeasi concluzie.
Dezvoltati putin ideea despre ,,protocolul,,preluarii cn,cm,de apcr
- oliviu orhei
- senior
Ce parere aveti, dupa ce faceti o comparatie????????
infopescar Data înscrierii: 24.11.2006
• Record de vizitatori pe zi (12.07.2009): 3.099
• Afişări per vizitator (medie pe 7 zile): 7,70
• Vizitatori în ultimele 24 de ore: 2.323
• Vizitatori în ultimele 7 zile: 16.443
• Vizitatori în ultimele 30 de zile: 70.621
• Motorul de căutare cel mai folosit: Google
• Cel mai bun referrer web în ultimele 7 zile: cool-digitv.net
• Căutarea cea mai frecventă (7 zile): infopescar
• Ziua din săptămână cea mai vizitată: Duminică
xxx Data înscrierii: 09.01.2005
• Record de vizitatori pe zi (21.09.2009): 1.007
• Afişări per vizitator (medie pe 7 zile): 32,97
• Vizitatori în ultimele 24 de ore: 801
• Vizitatori în ultimele 7 zile: 5.367
• Vizitatori în ultimele 30 de zile: 23.601
• Cel mai bun referrer web în ultimele 7 zile: aventurilapescuit...
• Căutarea cea mai frecventă (7 zile): xxx
• Ziua din săptămână cea mai vizitată: Luni
Sursa TRAFIC.RO
Eu va propun nu mai dati apa la moara, MOARA DACA NU ARE APA SE OPRESTE.
Noi ce ne dorim in continuare "NICIUN PODIUM FARA CARP ZONE"
infopescar Data înscrierii: 24.11.2006
• Record de vizitatori pe zi (12.07.2009): 3.099
• Afişări per vizitator (medie pe 7 zile): 7,70
• Vizitatori în ultimele 24 de ore: 2.323
• Vizitatori în ultimele 7 zile: 16.443
• Vizitatori în ultimele 30 de zile: 70.621
• Cel mai bun referrer web în ultimele 7 zile: cool-digitv.net
• Căutarea cea mai frecventă (7 zile): infopescar
• Ziua din săptămână cea mai vizitată: Duminică
xxx Data înscrierii: 09.01.2005
• Record de vizitatori pe zi (21.09.2009): 1.007
• Afişări per vizitator (medie pe 7 zile): 32,97
• Vizitatori în ultimele 24 de ore: 801
• Vizitatori în ultimele 7 zile: 5.367
• Vizitatori în ultimele 30 de zile: 23.601
• Cel mai bun referrer web în ultimele 7 zile: aventurilapescuit...
• Căutarea cea mai frecventă (7 zile): xxx
• Ziua din săptămână cea mai vizitată: Luni
Sursa TRAFIC.RO
Eu va propun nu mai dati apa la moara, MOARA DACA NU ARE APA SE OPRESTE.
Noi ce ne dorim in continuare "NICIUN PODIUM FARA CARP ZONE"
In anul 2010 as vrea sa sponsorizez lotul care o sa plece in Anglia la CN cu 100.000.000. lei vechi dar as vrea sa stiu cu certitudine ca banii vor fi cheltuiti pentru lot nu pentru altii.Cineva imi spunea ca dupa ce si-a incheiat o mansa de calificari din acest an(fiind organizator)un nume mare din pescuitul romanesc la crap ii cerea banii strinsi din etapa cu inprumut imediat ce sa terminat etapa, si pentru ca acest organizator nu i-a dat, cica s-ar fi suparat pe el. Ghici cine era???????????????????
Acest pescar de crap nu v-a castiga niciodata RESPECTUL MEU.
- oana victor
- utilizator
de ce nu dai numele ,ca sa stie toata lumea despre ce este vorba .Tite scrie:In anul 2010 as vrea sa sponsorizez lotul care o sa plece in Anglia la CN cu 100.000.000. lei vechi dar as vrea sa stiu cu certitudine ca banii vor fi cheltuiti pentru lot nu pentru altii.Cineva imi spunea ca dupa ce si-a incheiat o mansa de calificari din acest an(fiind organizator)un nume mare din pescuitul romanesc la crap ii cerea banii strinsi din etapa cu inprumut imediat ce sa terminat etapa, si pentru ca acest organizator nu i-a dat, cica s-ar fi suparat pe el. Ghici cine era???????????????????
- dan _city_center
- senior
oana victor scrie:de ce nu dai numele ,ca sa stie toata lumea despre ce este vorba .Tite scrie:In anul 2010 as vrea sa sponsorizez lotul care o sa plece in Anglia la CN cu 100.000.000. lei vechi dar as vrea sa stiu cu certitudine ca banii vor fi cheltuiti pentru lot nu pentru altii.Cineva imi spunea ca dupa ce si-a incheiat o mansa de calificari din acest an(fiind organizator)un nume mare din pescuitul romanesc la crap ii cerea banii strinsi din etapa cu inprumut imediat ce sa terminat etapa, si pentru ca acest organizator nu i-a dat, cica s-ar fi suparat pe el. Ghici cine era???????????????????
nu poate. nu are curaj.ii tremura mina.....
Baricada Carp Club
Victore tot respectul pentru tine,toate la timpul lor,dar daca acest pescar de crap ar avea demnitate ar recunoaste ca a cerut acesti bani,imediat dupa mansa, noroc ca acel organizator este un OM de mare caracter, fata de celalalt care este un om lipsit de respect.
Victore ai acceptul meu sa transcrii ce-am scris pe xxx.
Victore ai acceptul meu sa transcrii ce-am scris pe xxx.
Stimate domnule forumist care te cezi (probabil) "cu bun simt",
De ce ne rapesti placerea de a chibita pe marginea subiectului CN 2010? Chiar nu poti sa deschizi un alt topic cu subiectul pe care doresti sa-l propui?...
De ce ne rapesti placerea de a chibita pe marginea subiectului CN 2010? Chiar nu poti sa deschizi un alt topic cu subiectul pe care doresti sa-l propui?...
Tite scrie:In anul 2010 as vrea sa sponsorizez lotul care o sa plece in Anglia la CN cu 100.000.000. lei vechi dar as vrea sa stiu cu certitudine ca banii vor fi cheltuiti pentru lot nu pentru altii.Cineva imi spunea ca dupa ce si-a incheiat o mansa de calificari din acest an(fiind organizator)un nume mare din pescuitul romanesc la crap ii cerea banii strinsi din etapa cu inprumut imediat ce sa terminat etapa, si pentru ca acest organizator nu i-a dat, cica s-ar fi suparat pe el. Ghici cine era???????????????????
Domnule sunt nevoit iar sa intervin,desi subiectul asta pentru mine s-a consumat demult, in momentul in care vreti sa spune-ti ceva important ,de ce va este frica sa spune-ti si numele celor implicati ?
Ne pune-ti pe noi sa ghicim,dar ce suntem noi GHICITOARE?
Daca va asumati ceea ce ati spus atunci nu inteleg de ce nu spune-ti clar ca ''ala a facut si ala a dat sau nu'',dar cu nume ca asa pot si eu sau orcine dupa acest forum sa spuna ca a vazut la un concurs ca unul din participanti a intretinut relatii sexuale cu o crapoaica ,dar nu ne spune numele.Exact acelasi lucru il faceti dumneavoastra cand nu aveti curajul sa sustineti o afirmatie pana la capat si ne dati doar jumate.Din punctul meu de vedere orice acuza fara numele autorului este NULA.
Numai bine
TOTUL PENTRU CRAP
si pana la urma s-a decis ceva in legatura cu CN-ul, apcr-ul, federatia? sau a fost o intalnire fara "minutes"?
Ai si tu putina rabdare , la ce interese se invirt , lucrurile merg incet , pina se unge unde trebuie , pina se coalizeaza cine trebuie , bun venit in Romania .Amsterdamer scrie:si pana la urma s-a decis ceva in legatura cu CN-ul, apcr-ul, federatia? sau a fost o intalnire fara "minutes"?
Vali 0003
Ce reteta noua ai ?
Oameni ce mananca bun pe acolo ?
Ce reteta noua ai ?
-
- VIP+++
acolo oameni mananca : Mancare ! la noi momentan oameni sa halesc intre ei ! ...cre ca noi avem eroare da programare !buhac scrie:Vali 0003
Ce reteta noua ai ?
Decat cocosat de munca ,mai bine burtos de bere
Costica eu te astept anul viitor la cupa mondiala aici la noi , ai sa vezi pe viu ce se maninca si bea pe aici , dupa o saptamina de tras la greu pe aici , i-ti garantez , ai sa vrei sa mai stai inca 2-3 saptamini . Te astept .buhac scrie:Vali 0003
Ce reteta noua ai ?
VALI OO3
Sa fim sanatosi ca un an trece repede.
Pana mergem in Anglia la Compionatul Mondial ,in Franta la Cupa Mondiala trece 2010 .
In 2011 venim si la tine daca ne incurajezi
Sa ai griza cum faci cu concediul pentru la anul
Sa fim sanatosi ca un an trece repede.
Pana mergem in Anglia la Compionatul Mondial ,in Franta la Cupa Mondiala trece 2010 .
In 2011 venim si la tine daca ne incurajezi
Sa ai griza cum faci cu concediul pentru la anul