parere senzori
parere senzori
as dori sa stiu si eu ce parere aveti despre acesti senzori:
http://www.profishing.ro/Sisteme-de-sem ... -3930.html
Re: parere senzori
Da sant buni ...vad ca au buton de sensibilitate si butoane digitale dar gasesti la gipo pescar pe astia la 35 lei bucata
- cristian505ro
- Veteran
Sunt senzori normali,obisnuiti, iti faci treaba cu ei. Si pretul e corespunzator daca au si bateria inclusa si nu e prea veche.maryn_vs scrie:as dori sa stiu si eu ce parere aveti despre acesti senzori:
Cristian Bebesel
multumesc pentru sfaturi . am sa ma duc sa-mi iau 4 buc. dar totusi mai astept pareri.
Nu ma prea pricep la electronica ... de ce au nevoie de o baterie de 12v ? ...aceleasi functii si un led in plus am eu pe senzori FL si aia merg cu 2x1,5v .
Tu chiar esti convins ca aia de la gipo sunt de fapt Fox Micron RX digital ! ...daca punem o caroserie de M3 peste un Trabant ,se poate spune ca avem un BMW ?! ...Razvan_6 scrie: Da sant buni ...vad ca au buton de sensibilitate si butoane digitale dar gasesti la gipo pescar pe astia la 35 lei bucata
sa ma treceti si pe mine pe lista cu 4 Rx la 35 de lei
offtopic
unde dreaqu o fi vazut baiatul ala rx-uri la 35lei cand ei costa 700lei,il baga de tot in ceata pe Marinus,dar ne-am obisnuit,cineva intreba ceva anume si el raspunde cai verzi pe pereti,asa a facut si acum cateva zile cu nu stiu ce lansete,ca a vazut el niste pocnitori mai tari la Gipo,total pe langa...
ontopic
am aceeasi senzori,ma refer la carcasa,dar sunt Sanger Anaconda si sunt cu baterii de 1,5v de la Aquamania,foarte buni, consuma putin,tin la torentiala,etc.
ma intreb si eu ca si George,aia de la KKarp de ce au nevoie de 12v...
unde dreaqu o fi vazut baiatul ala rx-uri la 35lei cand ei costa 700lei,il baga de tot in ceata pe Marinus,dar ne-am obisnuit,cineva intreba ceva anume si el raspunde cai verzi pe pereti,asa a facut si acum cateva zile cu nu stiu ce lansete,ca a vazut el niste pocnitori mai tari la Gipo,total pe langa...
ontopic
am aceeasi senzori,ma refer la carcasa,dar sunt Sanger Anaconda si sunt cu baterii de 1,5v de la Aquamania,foarte buni, consuma putin,tin la torentiala,etc.
ma intreb si eu ca si George,aia de la KKarp de ce au nevoie de 12v...
multumesc ptr. parerile voastre dar mi-am luat 4 buc dar astept primavara ca sa-i pun la treaba.mie unu mi se par ok.
probabil din lipsa de spatiu au folosit o baterie de 12v cum e la telecomenzile auto!
parerea mea
parerea mea