Hakuyo
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
- pescarul200461
- membru activ
Hakuyo
Cumpar tronson superior lanseta Hakuyo 3.9m 3.5 lbs
- Madalin Dirla
- Veteran
Re: Hakuyo
pescarul200461 scrie:Cumpar tronson superior lanseta Hakuyo 3.9m 3.5 lbs
Vb. cu Dan Mitranescu poate te ajuta el.
- Dan Mitranescu
- Partener
Nu cred ca este vorba despre MTX ... astea nu rup !Madalin007 scrie:pescarul200461 scrie:Cumpar tronson superior lanseta Hakuyo 3.9m 3.5 lbs
Vb. cu Dan Mitranescu poate te ajuta el.
![big grin :D](https://www.infopescar.tv/forum/images/smilies/4.gif)
Da-mi datele lansetei si incerc sa te ajut .
Intradevar , nu este vb de MTX.Batul este un Hakuyo Advance 392 , 7 inele (inel de plecare 40 mm) , 3.90 m , 3.5 lb action .
- Dan Mitranescu
- Partener
Poti sa vi la mine in magazin pentru varful respectiv. Pretul lui este jumatate din pretul lansetei.Nowatiny scrie:Intradevar , nu este vb de MTX.Batul este un Hakuyo Advance 392 , 7 inele (inel de plecare 40 mm) , 3.90 m , 3.5 lb action .
adresa : Calea Rahovei nr.356 , Bl 16 , Sc 1 , parter , sector 5
Ok , atunci cred ca o sa trec maine sau luni.Te rog sa'mi comunici si pretul.
Multumesc!
Am observat de cand ai facut celalalt cont ca postati amandoi dupa acelasi ip ,dar am zis ca poate chiar sunteti doua persoane, dar acum observ ca de fapt nu postezi decat tu dupa ambele conturi si chiar nu inteleg de ce ai nevoie de doua conturi, asa ca sfatul meu ar fi sa folosesti un singur cont, asa e mai simplu pentru toata lumea.
Cu stima COLEMAN
Multumesc!
Am observat de cand ai facut celalalt cont ca postati amandoi dupa acelasi ip ,dar am zis ca poate chiar sunteti doua persoane, dar acum observ ca de fapt nu postezi decat tu dupa ambele conturi si chiar nu inteleg de ce ai nevoie de doua conturi, asa ca sfatul meu ar fi sa folosesti un singur cont, asa e mai simplu pentru toata lumea.
Cu stima COLEMAN
- Pilbak Levente
- senior
Nu mai deschid un topic separat dar as vrea sa intreb daca aveti varf pentru Hakuyo advance 393 ?
- Dan Mitranescu
- Partener
Gasim !Pilbak Levente scrie:Nu mai deschid un topic separat dar as vrea sa intreb daca aveti varf pentru Hakuyo advance 393 ?
...la aceiasi adresa !
- pescarul200461
- membru activ
Suntem doua persoane in aceeasi familie si ne folosim fiecare contul nostru.
Tocmai deaceea am facut acea observatie pentru ca si ceilalti sa inteleaga acest lucrul, pentru ca in acest topic unul a cerut si celalalt a primit.
Numai bine,
Coleman
Tocmai deaceea am facut acea observatie pentru ca si ceilalti sa inteleaga acest lucrul, pentru ca in acest topic unul a cerut si celalalt a primit.
Numai bine,
Coleman
- pescarul200461
- membru activ
multumim. se poate inchide