ule dM-ar interesa sa vand telefonul si sa-mi iau ceva scule de pescuit ingrijite sau eventual set complet 3-4(bete, mulinete(numai synex 660), rod pod)!
deci, simplific treaba, poate-poate iese de un schimb.
BLACKBERRY STORM 9500 FULL impecabil,husa,hfree, merge in orice retea mai multe detalii aveti aici: http://www.price.ro/preturi_blackberry_ ... 178652.htm !
oferte numai Bucuresti sau cine se poate deplasa sa le vad personal.
unde si numai daca e cazul ofer diferenta
BB STORM schimb cu scule de pescuit
Moderatori: mini_mic, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
BB STORM schimb cu scule de pescuit
Se pare ca diacritica ar trebui exclusa din gramatica lb romane,ca sa nu mai sesizam atatea"vipuri" cocosate de statul pe la scoala!So, remember printre altele ca: mi-au nu este=cu miau!
Re: BB STORM schimb cu scule de pescuit
ceva? cumva? numai bete ma intereseaza
Se pare ca diacritica ar trebui exclusa din gramatica lb romane,ca sa nu mai sesizam atatea"vipuri" cocosate de statul pe la scoala!So, remember printre altele ca: mi-au nu este=cu miau!
Re: BB STORM schimb cu scule de pescuit
multumesc, se poate inchide.