fox warrior elit]te
Moderatori: gor965, florentiniuga
- Gabi_Pescaru
- utilizator
fox warrior elit]te
buna sara prieteni pescari asi vrea sa imi dati si mie un sfat vreau sa imi iau si eu 4 bete fox warrrior elite si vreau sa stiu daca sunt bune si daca merita investitia.Astept sfaturi.
Re: Nu aruncati banii degeaba
adreseaza-te aici :Gabi_Pescaru scrie:buna sara prieteni pescari asi vrea sa imi dati si mie un sfat vreau sa imi iau si eu 4 bete fox warrrior elite si vreau sa stiu daca sunt bune si daca merita investitia.Astept sfaturi.
http://infopescar.tv/forum/undite-si-lansete/
Re: fox warrior elit]te
merita iti spun eu ...
Bine ca ne-ai spus tu si acum sigur ne luam toti! Dar sa explici in detaliu de ce merita e greu de scris....j0k3111 scrie:merita iti spun eu ...
bai baiatule nu mai cauta anturaj cu japca.... el e colegul meu de concursuri si de munca si faceam caterinca de el ....nu tre sa ii explic eu lui ca vb destul la munca....asa ca nu mai te baga aiurea fara sa stii ....
Calmeaza-te domnule draga...de unde era sa stim ca iti este coleg ?! ...si ptr. postari din astea "seci" intre prieteni puteti folosii mesageria privata cu mai mult succes !j0k3111 scrie:bai baiatule nu mai cauta anturaj cu japca.... el e colegul meu de concursuri si de munca si faceam caterinca de el ....nu tre sa ii explic eu lui ca vb destul la munca....asa ca nu mai te baga aiurea fara sa stii ....
Nu merita,cel putin nu la pretul din magazin->570-590lei
Arunca bine si e placuta in drill.
Lanseta e foarte bine finisata.
Arunca bine si e placuta in drill.
Lanseta e foarte bine finisata.
Ce concursuri ma? Pana acum cereai sfaturi de bete si acum te dai mare concurentj0k3111 scrie:bai baiatule nu mai cauta anturaj cu japca.... el e colegul meu de concursuri si de munca si faceam caterinca de el ....nu tre sa ii explic eu lui ca vb destul la munca....asa ca nu mai te baga aiurea fara sa stii ....
M-ai terminati cu arfe d'astea ieftine ca suntem satui de voi, astia, care nu stiti sa inchegati un dialog civilizat...
offtopic...
iertati-l domnule Laurentiu,cauta bete pana in 350 ron alaltaieri si zicea ca e incepator...cuvintele lui...acum e in concursuri...pe echipe cine stie pana de Craciun poate e arbitru si la anul viitor...tineti-va bineeeee!!!!!daca ar fi si la servici la fel
on topic...
sunt bete super ,numai ca prea multa lume spune si asta e si parerea mea,ca sunt cam scumpe pentru cat pot,dar la Fox totul e cam scump...
iertati-l domnule Laurentiu,cauta bete pana in 350 ron alaltaieri si zicea ca e incepator...cuvintele lui...acum e in concursuri...pe echipe cine stie pana de Craciun poate e arbitru si la anul viitor...tineti-va bineeeee!!!!!daca ar fi si la servici la fel
on topic...
sunt bete super ,numai ca prea multa lume spune si asta e si parerea mea,ca sunt cam scumpe pentru cat pot,dar la Fox totul e cam scump...
daca vrei sa o continuam asa zi-mi ...eu am vrut sa fac o gluma cu colegul meu ...chiar nu vreau sa intru pe forum sa ma cert cu altii ... daca v-am jignit sorry ...Laurentiu scrie:Ce concursuri ma? Pana acum cereai sfaturi de bete si acum te dai mare concurentj0k3111 scrie:bai baiatule nu mai cauta anturaj cu japca.... el e colegul meu de concursuri si de munca si faceam caterinca de el ....nu tre sa ii explic eu lui ca vb destul la munca....asa ca nu mai te baga aiurea fara sa stii ....
M-ai terminati cu arfe d'astea ieftine ca suntem satui de voi, astia, care nu stiti sa inchegati un dialog civilizat...
Nici eu nu vreau sa ma cert, dar ai cam sarit calul la postul cu "anturajul".
Noi asteptam ceva impresii reale de la un posesor de fox warrior elite ca nu oricine isi permite asa ceva.
Scuzele sunt acceptate.
Noi asteptam ceva impresii reale de la un posesor de fox warrior elite ca nu oricine isi permite asa ceva.
Scuzele sunt acceptate.
Gipo Atack acum sant la oferta si merita banii mai mult ca sigur .... dar vezi ce model trebuie sa fie la culoare maroniu asa
Sincer acuma ,dumneata vrei sa vezi cat rezistam sa te vedem cum bati campii ? Ce legatura are Gipo bla bla bla cu Fox Elitte ? Daca ma convingi ca ai raspuns On-Topic ,esti mare ...daca nu, iti sterg postarea si-o sa te rog sa fi de 2 ori mai atent ce si unde postezi ,ca sa n-ai surprize neplacute pe viitor !Razvan_6 scrie:Gipo Atack acum sant la oferta si merita banii mai mult ca sigur .... dar vezi ce model trebuie sa fie la culoare maroniu asa
eu mi-am luat magicuri si pe el l-am sfatuit sa isi ia niste fox-uri ...chiar le are cineva la vanzare ....si am vreut sa stim si parerea voastra .... ms mult sunt chiar asa bune pe cat le lauda lumea.. . ?
au vreun defect... ?
au vreun defect... ?
Eu am si Magic si Elite.
Amandoua sunt bune,depinde ce vrei sa faci cu ele.Cu amandoua poti arunca suficient de mult si cu amandoua te descurci in drill.
Fox-ul e mai moale dar amandoua se descurca cu plumb de 140gr dar Magic-ul duce mai mult.
Amandoua sunt bune,depinde ce vrei sa faci cu ele.Cu amandoua poti arunca suficient de mult si cu amandoua te descurci in drill.
Fox-ul e mai moale dar amandoua se descurca cu plumb de 140gr dar Magic-ul duce mai mult.