VA SALUTA PE TOTI
Mihai N. Bucuresti, 31 ani- despre mine:
- pescuiesc efectiv de la 7 ani desi pe la 5 am balacit prima undita in balta!ca sa continui, vreau sa va spun ca am prins si din perioada comunista cu bete de trestie-trestie de zahat,piper si bambus(ultimele rar),cu mulinete Rolex si Dunarea (daca nu ma insel) si lansete Germina, Egreta(din care mai am si acum aruncate prin casa cateva exemplare cu valoare sentimentala)!
Chiar ma gandeam cu tristete zilele trecute cat s-au schimbat (
la propriu si figurat) in rau unele balti pe care am ajuns recent dupa cca 20 de ani; balti pe care odinioara sareau crapalaii ca delfinii, sa nu le dau numele in direct ca le fac reclama prosta (pe care si asa o au)si se sucareste nea' patronu ca il parasc ca as fi agatat la lanseta pe balta mariei sale, pereti si betoane din fundatia si demolarile bietelor casute carora le-a luat locul vilele impunatoare iesite precum ciupercile dupa ploaie.
aaaaa, era sa uit... nu sunt genul de pescar care face dintr-un kg zece si nici nu fug de pe balta cu pestele prins bagat pe sub scaune sau burdusit in portbagaj, mai lasam si in apa ca tinem la afacerea boshilor, vb 'ceea... sa-si faca ei pacate!