marian_popescu scrie:depinde asta cu diferenta de preturi dintre marii dirtribuitori si cei marunti. stiu magazine mici in ploiesti care au preturi de-ti sta mintea-n loc, in raport cu arrow, energo, gipo (retelele prezednte in Ph), atat mult peste ei, dar si sub. baiatul de la care iau eu, pe langa faptul ca a inteles ca o retea constanta de clienti ti-o faci prin buna credinta si adaosuri de bun simt, este ajutat si de faptul ca sta la curte si a avut posibilitatea sa-si deschida magazinul chiar la el acasa. scutind astfel o caruta de bani din chirie(mai ales ca sta intr-o zona centrala), isi permite sa aduca produse cu cel putin 10% mai ieftine decat absolut tot ce vedeti pe net sau prin magazine(majoritatea, poate mai sunt si altii ca el, dar nu pe la noi). la inceput m-am ferit sa se creada ca fac reclama si nu am vrut sa spun, dar toate produsele de care am vb in topicul asta le-am gasit la el.
ultima achizitie de la el--patul laserfish neoprene deluxe, 325 ron, in doua rate. puteti cauta produsul pe net sa faceti diferentele, nu vreau sa vb de rau alti comercianti (desi, uneori, cand au intrecut si ei masura cu preturile, nu am putut sa ma abtin)
salutari
Frate tu stii de cand caut patul ala si abia acum am citit postarea ta, nu e pe stoc nicaieri .... ai MP