bine ca nu esti suparat!........cristian505ro scrie:De acord : MARE RUSINE !julian mihai scrie:!!
Rusine!!!
Asta e si daca ma supar le-o trag si pe xxx de nu se vad!
Comentariile chibitilor
Moderatori: Qnyx, florentiniuga
- dan _city_center
- senior
Re: Comentariile chibitilor
Baricada Carp Club
- cristian505ro
- Veteran
M-am calmat intre timp si am modificat caci am zis ca e bine sa fiu decent. Poate-si revindan _city_center scrie:bine ca nu esti suparat!........cristian505ro scrie:De acord : MARE RUSINE !julian mihai scrie:!!
Rusine!!!
Asta e si daca ma supar le-o trag si pe xxx de nu se vad!
Cristian Bebesel
Ceea ce se intampla acum in carpingul mioritic nu are nimic comun cu sportul.cristian505ro scrie:= o manifestare sportiva pe care Ministerul Sporturilor nu o baga in seama, iar cei care au condus lotul Romaniei o calca in picioare !
- cristian505ro
- Veteran
Asa este, sunt perfect de acord cu tine.Amsterdamer scrie:Ceea ce se intampla acum in carpingul mioritic nu are nimic comun cu sportul.cristian505ro scrie:= o manifestare sportiva pe care Ministerul Sporturilor nu o baga in seama, iar cei care au condus lotul Romaniei o calca in picioare !
Cristian Bebesel
ba frate astias ca ilegalistii aia de tineau sedinte conspirative ca oricum nu-i cauta nici dracu
cand te gandesti ca soarta unui CN se hotareste pe genunchi in garaj sau bucatarie ce-o fi aia
ps. cand prostia o sa doara
multi din astia o sa moara!
cand te gandesti ca soarta unui CN se hotareste pe genunchi in garaj sau bucatarie ce-o fi aia
ps. cand prostia o sa doara
multi din astia o sa moara!
xxx
Cornel Rosioru
am facut o mare greseala. am pierdut banii pe care i-am primit de la cotelici, iar apoi nu am avut de unde sa-i pun la loc. am fost nevoit sa falsific ordinele de plata.
am gresit
vladeanu si oana nu au stiut de aceste combinatii financiare. eu m-am ocupat singur de finante.
de altfel, se poate observa lesne ca nu sunt un falsificator de meserie
cer convocarea de urgenta a APCR, in sedinta extraordinara, unde renunt la functia de presedinte si la viata publica crapista.
o demisie de onoare.
am facut o mare greseala. am pierdut banii pe care i-am primit de la cotelici, iar apoi nu am avut de unde sa-i pun la loc. am fost nevoit sa falsific ordinele de plata.
am gresit
vladeanu si oana nu au stiut de aceste combinatii financiare. eu m-am ocupat singur de finante.
cer convocarea de urgenta a APCR, in sedinta extraordinara, unde renunt la functia de presedinte si la viata publica crapista.
o demisie de onoare.
Nu ma pricep prea bine la acest subiect decat ce am citit pe forum,dar nu pot sa ma abtin sa spun ca ce se intampla acum e de plans pentru cei care participa sau au participat si de ras pentru noi ceilalti.
Parerea mea este ca daca nu se elimina toti ciorditorii si betivii (de la mitranescu o stiu ) din ''sefia'' acestui sport degeaba va mai tot agitati aiurea ca nu faceti decat sa fiti niste pise de sah pe o tabla in care cei care le muta sunt cum am zis mai sus.
Parerea aceasta vine de la cineva care nu a fost, nu este si nu va intra niciodata in acest sistem de 2 bani.
Pacat ca in acest sport se intampla exact cum s-a intamplat mai demult si in fotbal: ''Nimeni nu mai joaca cu/de placere''.
Parerea mea este ca daca nu se elimina toti ciorditorii si betivii (de la mitranescu o stiu ) din ''sefia'' acestui sport degeaba va mai tot agitati aiurea ca nu faceti decat sa fiti niste pise de sah pe o tabla in care cei care le muta sunt cum am zis mai sus.
Parerea aceasta vine de la cineva care nu a fost, nu este si nu va intra niciodata in acest sistem de 2 bani.
Pacat ca in acest sport se intampla exact cum s-a intamplat mai demult si in fotbal: ''Nimeni nu mai joaca cu/de placere''.
TOTUL PENTRU CRAP
eu cred (sper) ca e scrisa la misto treaba asta...
- Cristi Ionita
- utilizator
Din pacate e adevarat.
Tocmai mi-a fost sters contul de pe xxx...Se pare ca i-am deranjat cu intrebarile ce au dus la recunoasterea unei mari "manevre".
Cred insa ca exista oameni care sa promoveze pescuitul sportiv asa cum trebuie.Acest lucru trebuie sa se intample dincolo de ambitiile si interesele care fara indoiala exista.De la acestea pana la infractiuni e cale lunga totusi.
Tocmai mi-a fost sters contul de pe xxx...Se pare ca i-am deranjat cu intrebarile ce au dus la recunoasterea unei mari "manevre".
Cred insa ca exista oameni care sa promoveze pescuitul sportiv asa cum trebuie.Acest lucru trebuie sa se intample dincolo de ambitiile si interesele care fara indoiala exista.De la acestea pana la infractiuni e cale lunga totusi.
Amsterdamer scrie:xxx
Cornel Rosioru
am gresit
o demisie de onoare.
Faptul ca prin insistenta ta, a fratelui tau, si al altora a iesit la suprafata aceasta fapta, inseamna ca sunt si oameni care pot face parte din asociatii, cluburi si ma refer in special la APCR, Senior, dar care dovedesc, inainte de unele interese, care pot fi intelese, justificate pana la o anumita limita, ca sunt si oameni corecti, de caracter si ca exista o speranta pt ceea ce noi numim carpfishing. Din partea mea, ai toata aprecierea.Cristi Ionita scrie:Din pacate e adevarat.
Evident, fapta d-lui Rosioru este incalificabila, insa nu are rost sa dam intr-un om care este la pamant, si-a prezentat demisia, a recunoscut, consider a fi suficient.
Faptul ca ti-a fost sters contul de pe xxx si cred ca nu este greu de banuit cina a facut-o, nu ma mira, insa demonstreaza faptul ca unii oameni sunt departe de notiunea de fair play, caracter, corectitudine, liberalism.
Inca o data, insistenta ta m-a surprins placut, aprecieri.
- este destul ca s-a aflat la FIPSedpapyllon scrie:merita sesizat parchetul si politia cumva??
- Cristi Ionita
- utilizator
Am aflat cum a fost sters contul...
Tin sa precizez ca nu a fost sters de administratorii de pe xxx.
Tin sa precizez ca nu a fost sters de administratorii de pe xxx.
Erau mai multi acolo care au sesizat falsul...ar fi fost nedrept sa-i stearga contul doar lui Cristi I. !
- Doru Ionica
- junior