bun gasit... am deschis acest topic in speranta de a mai afla cate ceva despre pescuitul "regelui" toamna...
pe somes, pe segmentul Salaj deja incepe sa se prinda la voblere si oscilante...
m-ar interesa mai mult unii feromoni, daca cineva poate sa-mi dea detalii din propria-i experienta...
feromon( de care?) + artificiala = ?
Pescuitul somnului toamna, la artificiale
Moderatori: gor965, mini_mic, Sebastian
Re: Pescuitul somnului toamna, la artificiale
Eu am incercat feromoni numai pt momeala vie, insa fara rezultate . In pescuitul salaului la twiter se folosesc diferite spray uri cu feromoni, iar unii zic ca au si rezultate. Acum ca in orice parerile sunt impartite..
pentru salau, am facut eu un cocktail(experiment), pe baza de icre(de salau) si untura de crap, rezultatele au fost la fel ca si cele fara... 50-50, la artificiala; la viu 60-40 in favoarea atractantului...
la somn... nu stiu doar angajatii magazinelor ii lauda, dar daca ii intrebi daca ei au prins cu asa ceva, zic ca nu, dar stiu ei pe cineva care...
la noi in salaj a inceput sa manance la linguri si voblere, atat seara cat si noaptea; cei interesati sa intrebe... le raspund cu placere
poze... mai tarziu
la somn... nu stiu doar angajatii magazinelor ii lauda, dar daca ii intrebi daca ei au prins cu asa ceva, zic ca nu, dar stiu ei pe cineva care...
la noi in salaj a inceput sa manance la linguri si voblere, atat seara cat si noaptea; cei interesati sa intrebe... le raspund cu placere
poze... mai tarziu
salau ai pescuit pe baraj sau pe somes ?