PRIMUL CANAL DE PESCUIT SI VINATOARE IN ROMANIA

orice idee este binevenita

Moderatori: Qnyx, gor965

APSHD
senior
senior

PRIMUL CANAL DE PESCUIT SI VINATOARE IN ROMANIA

Mesaj de APSHD » 22 Mar 2008, 19:35

APSHD
senior
senior

Re: PRIMUL CANAL DE PESCUIT SI VINATOARE IN ROMANIA

Mesaj de APSHD » 22 Mar 2008, 19:36

Lansare The Fishing and Hunting Channel - Follow up eveniment
Media / Publicitate
salveaza in format PDF
vezi versiunea pentru tiparire

Bucuresti- 20 Martie 2008 - The Fishing and Hunting Channel, singurul canal TV din România dedicat exclusiv pescuitului şi vânătorii, s-a lansat ieri, 19 martie 2008, la restaurantul Burebista din strada Batiştei, în prezenţa unei asistenţe generoase.

Pe lângă jurnalişti şi împătimiţii în ale pescuitului şi vânătorii, s-a remarcat prezenţa unor personalităţi cu competenţe în domeniu sau practicante ale pescuitului: Gheorghe Ştefan, Preşedinte Agenţia Naţională pentru Pescuit şi Acvacultură (ANPA), Ivan Patzaichin, echipa Andrei Vlădeanu şi Vlăduţ Mateianu.

Evenimentul a fost precedat de o conferinţă de presă la care au luat cuvântul Mihai Ursoi, Director Executiv IKO Romania, Victor Hodorog, Director General Tematic Cable, Ivan Patzaichin şi Octavian Popa, Comisar General Garda Naţională de Mediu.

The Fishing and Hunting Channel va avea o grilă de programe proaspătă şi atractivă, structurată pe două secţiuni. Prima secţiune va aborda emisiuni despre pescuit şi va ocupa 60% din grila de programe. Restul de 40% va reveni celei de-a doua secţiuni, cuprinzând emisiuni dedicate vânătorii.

24 de ore din 24 de program special, incluzând documentare de excepţie despre mari rezervaţii pentru pescuit şi vânătoare din întreaga lume, cele mai recente turnee de pescuit şi partide de vânătoare, cele mai performante echipamente şi instrucţiuni de folosire.

The Fishing and Hunting Channel va aduce în faţa telespectatorilor săi experienţa reală a pescuitului şi a vânătorii: tărâmuri minunate, natură extraordinară, posibilităţi nelimitate. Totul despre cel mai bun sezon, cea mai bună vreme, cele mai bune locuri şi cea mai delicioasă momeală, sau despre secretele statului la pândă şi ale camuflajului.

The Fishing and Hunting Channel se adresează publicului masculin, pe segmentul de vârstă 19 – 59 ani, vizându-i în special pe cei pasionaţi de pescuit şi vânătoare, dar şi pe cei cu dragoste pentru sport, natură şi aer liber. Canalul va fi distribuit prin cablu, DTH şi IPTV şi va avea acoperire naţională.

Ca proiecte pentru anul în curs: televizarea a două mari concursuri de pescuit care se vor desfăşura pe teritoriul Ungariei, „Cupa Dynamite Baits la crap” (mai exact calificările şi finala), unde şi-a anunţat prezenţa şi renumitul pescar Frank Warrwick, şi „Maratonul de 100 de ore de la Maconka” (zilnic, două ore în direct), la care vor participa 27 de echipe din 10 ţări, printre care şi România.

The Fishing and Hunting Channel îşi propune o implicare efectivă în activitatea pescarilor şi vânătorilor, constând atât în realizarea de parteneriate în vederea organizării de concursuri de specialitate, cât şi în mediatizarea la scara naţională a celor două sporturi.

The Fishing and Hunting Channel este rezultatul asocierii cu succes a două companii cu tradiţie şi experienţă relevante în domeniu, Tematic Cable şi IKO Media Group.

Fondat în 2003, Tematic Cable este cel mai eficient distribuitor de canale prin cablu, DTH şi IPTV din România, având peste 9 milioane de abonaţi conectaţi la canalele TV distribuite. În prezent, Tematic Cable operează canalele Musicmax şi Musicmax Adult.

IKO Media Group, un actor important pe piaţa media central-europeană, are în portofoliu canale tematice axate în principal pe sport, filme şi documentare. IKO România, membru al IKO Media Group, operează canalele SportKlub, SportKlub+, DoQ, COOL TV şi film+.

Elena Tucan
PR Manager IKO România

0749 03 93 28

Lucian Nagy
membru activ
membru activ

Mesaj de Lucian Nagy » 22 Mar 2008, 20:33

Canalul Hunting&Fishing a fost ca TEST la cei abonati la MaxTv,,actualul AKTA,,dar care s-a scos.Sper sa revina,,deoarece sint abonat la ei.Acum,se poate receptiona de cei care sint abonati la RCS DigiTV,,Pentru cine are nevoie,,postez detaliile.... http://en.kingofsat.net/find.php?&stand ... &filtre=no Vizionare placuta!!!

florentiniuga
Master Admin
Master Admin

Mesaj de florentiniuga » 24 Mar 2008, 21:11

Ce nu s-a spus, este faptul ca se vor regasi si concursuri de pe la noi, in primul rand cele de pe Tancabesti, Darvari si Sarulesti dar si alte secvente autohtone. Info Pescar va pregateste deja surprize, speram, placute.
Pentru a fi preluat de catre cat mai multi difuzori, ar trebui sa vorbiti cu toate cunostintele sa solicite insistent acest post cablistilor la care sunt abonati. Deocamdata sunt in perioada promotionala, transmisia este gratuita. Adevarul e ca le este frica daca il baga, de reactia abonatilor atunci cand nu va mai fi gratuit si vor vrea sa-l scoata. Ei bine, rezolvarea este introducerea lui intr-un pachet mai scump de programe, doar sa fie.
Ne intalnim si pe Facebook

Imagine

mini_mic
site team
site team

Mesaj de mini_mic » 25 Mar 2008, 10:42

Lucian Nagy scrie:Acum,se poate receptiona de cei care sint abonati la RCS DigiTV,,Pentru cine are nevoie,,postez detaliile.... http://en.kingofsat.net/find.php?&stand ... &filtre=no Vizionare placuta!!!
Eu sunt abonat RCS si am cautat programu ieri dar nu l-am gasit :shock: Probabil o sa sun la operator pt informatii

Lucian Nagy
membru activ
membru activ

Mesaj de Lucian Nagy » 25 Mar 2008, 14:34

Nu stiu ca sa zic..Eu am dat aceste coordonate mai multor persoane,,si nu au avut nici o problema.Daca e sau nu o problema mai recenta,,nu stiu.Sper sa rezolvi problema si sa te bucuri de beneficiile canalului.FIR INTINS!!!

florentiniuga
Master Admin
Master Admin

Mesaj de florentiniuga » 26 Mar 2008, 04:21

mini_mic scrie:
Lucian Nagy scrie:Acum,se poate receptiona de cei care sint abonati la RCS DigiTV,,Pentru cine are nevoie,,postez detaliile.... http://en.kingofsat.net/find.php?&stand ... &filtre=no Vizionare placuta!!!
Eu sunt abonat RCS si am cautat programu ieri dar nu l-am gasit :shock: Probabil o sa sun la operator pt informatii
Numai la DigiTv nu si la RCS. Eu m-am abonat la DigiTv special pentru asta desi am si RCS.

Imagine

nini
senior
senior

Mesaj de nini » 26 Mar 2008, 12:24

Florentin..io am Digi pe UPC...stii ceva merge???
APCR

roby
membru activ
membru activ

Mesaj de roby » 26 Mar 2008, 16:06

As vrea sa intreb din ce data apare acest program ?
Si daca merge la Digi TV ?
Multumesc!
Daca pescuit nu e,nimic nu e!!!

florentiniuga
Master Admin
Master Admin

Mesaj de florentiniuga » 26 Mar 2008, 21:01

nini scrie:Florentin..io am Digi pe UPC...stii ceva merge???
Nu. Numai la DigiTv de la RCS. La UPC ii zice Focus Sat. E vorba de televiziunea digitala prin satelit, nu de cea prin cablu.
@roby
Pe DigiTv, da.

Imagine

stefanflorin
Veteran
Veteran

Mesaj de stefanflorin » 27 Mar 2008, 13:44

Am vreo sansa sa il urmaresc din Anglia ? :mrgreen:
Work is for people who can't fish!

Lucian Nagy
membru activ
membru activ

Mesaj de Lucian Nagy » 27 Mar 2008, 23:00

florine,,totul e sa ai RCSDigiTV,,si apoi sa cauti coordonatele,,Sa fii atent sa pui varianta pe engleza,(e si pe ungureste).Coordonatele le gasesti la o postare de-a mea,,putin mai sus.SUCCES!!!si...VIZIONARE PLACUTA!!

florentiniuga
Master Admin
Master Admin

Mesaj de florentiniuga » 27 Mar 2008, 23:08

stefanflorin scrie:Am vreo sansa sa il urmaresc din Anglia ? :mrgreen:
Vezi aici http://www.digitv.ro/main.html

Imagine

roby
membru activ
membru activ

Mesaj de roby » 29 Mar 2008, 21:04

Nu va suparati ! :mrgreen:
Cand apare programul ?
Si daca sa scris undeva si nu am citit eu imi cer scuze dar totusi intreb.
Va multunesc si va doresc la toti
FIR INTINS !!!
Daca pescuit nu e,nimic nu e!!!

Qnyx
Master Admin
Master Admin

Mesaj de Qnyx » 29 Mar 2008, 21:17

Roby eu iti apreciez dorinta de a sti cat mai multe, dar nu uita ca anumite lucruri le gasesti si singur. Culmea este ca raspunsurile le gasesti in cadrul acestui forum si intrebari pui atunci cand nu gasesti ceea ce cauti. Dar cand exista butonul CAUTA si tu pui intrebari din astea, incep sa ma supar. In plus de asta, urmareste emisiunea care o gasesti AICI si apoi intreaba doar daca nu ai gasit raspunsul in una din cele de mai sus. Sper ca am fost suficient de explicit si te rog sa nu mai existe o data viitoare in care sa iti atrag atentia.

Cosmin.
Nada si momeli de pescuit
pescuitmania xxx pescuitul crap

Scrie răspuns

Înapoi la “Sugestii, propuneri, intrebari legate de web-site si TV”