mulineta okuma oryx RXS 65
Moderatori: gor965, florentiniuga
Re: mulineta okuma oryx RXS 65
Nu vreau sa supar pe nimeni ,dar aruncari cu greutati mari si mai putin aerodinamice ,la peste 120 m , am vazut doar la Silviu Florescu...iar el folosea echipament dedicat lansarilor la distanta ! Daca discutam despre aruncari numai cu plumb ,atunci cu un fir mai subtire (0.20-0.22) ,c-o mulineta buna (fie si Synex65) ,daca te mai si pricepi la aruncat ,e posibil sa te duci peste cei 120 m !
Imi pare rau dar n-am vazut-o pe viu niciodata !Incepator scrie:George dar de mulineta asta ce zici?
Ca fapt divers , eu desi nu ma omor dupa pescuitul la distanta intentionam sa-mi schimb mulinetele cu unele mai noi ,ceva mai usoare ...dar a venit criza asta si am lasat-o moarta ...daca ma apuca iar , tot pe Okuma as merge, exclusiv pe seria Distance ,modelul nou de 80, Pro Carp INTR (Intergrator) ...modelul 60 are doar 560gr , cu 260 gr mai putin decat un PL !
![wink ;)](https://www.infopescar.tv/forum/images/smilies/3.gif)
- Fişiere ataşate
-
- 1-1-38-b-2.jpg
- (26.98 KiB) Descărcat de 243 ori
-
- 1-1-38-b-1.jpg
- (32.86 KiB) Descărcat de 243 ori
arata si cred ca sunt si ok daca le propui tu
dar unde le gasesc si la ce bani
Pacat ca nu au baitruner; am jurat ca nu imi mai cumpar mulinete pt crap fara baitruner.
in poze se vede clar ca au convertor,deci au baitrunner...
Incepator scrie:arata si cred ca sunt si ok daca le propui tu
![big grin :D](https://www.infopescar.tv/forum/images/smilies/4.gif)
scuze,am dorit a spune ca am mare incredere in preferintele talegor965 scrie:Incepator scrie:arata si cred ca sunt si ok daca le propui tu
dar unde le gasesc si la ce bani...eu nu doresc si nici nu sunt in masura sa va propun ceva ... vroiam doar sa spun ca as prefera(doar in anumite conditii !) sa iau o mulineta din gama de varf de la Okuma decat o mulineta din gama de jos de la Shimano ori Daiwa. E o chestiune de gust , cu fundamente tehnice si economice ,aplicabila ,repet ,doar in anumite conditii ! Mulineta Okuma INTR. costa cam 400 ron dar nu sunt la vanzare in Romania...nici nu stiu daca cei de la Arrow au intentia sa le importe.
deci de unde pot sa le achizitionez daca in RO nu sunt?
si inca ceva... vin cu , convertor sau se achizitioneaza separat(convertorul)
inca o intrebare
pe Senzor club se paot pune synex 665(660)
pe Senzor club se paot pune synex 665(660)
George te rog da-mi un seit unde gasesc catalogul Okumagor965 scrie:Incepator scrie:arata si cred ca sunt si ok daca le propui tu
dar unde le gasesc si la ce bani...eu nu doresc si nici nu sunt in masura sa va propun ceva ... vroiam doar sa spun ca as prefera(doar in anumite conditii !) sa iau o mulineta din gama de varf de la Okuma decat o mulineta din gama de jos de la Shimano ori Daiwa. E o chestiune de gust , cu fundamente tehnice si economice ,aplicabila ,repet ,doar in anumite conditii ! Mulineta Okuma INTR. costa cam 400 ron dar nu sunt la vanzare in Romania...nici nu stiu daca cei de la Arrow au intentia sa le importe.
Ai dreptate, nu am fost atent, dar de ce: pt mine convertorul ala nu reprezinta baitrunner.nastase scrie:in poze se vede clar ca au convertor,deci au baitrunner...
Vin cu convertorul ...cel mai mic pret e in UK din cate am vazut :Incepator scrie: scuze,am dorit a spune ca am mare incredere in preferintele tale
deci de unde pot sa le achizitionez daca in RO nu sunt?
si inca ceva... vin cu , convertor sau se achizitioneaza separat(convertorul)
http://www.wmac.co.uk/index.php?main_pa ... ts_id=3326
p.s.
Poti pune pe Senzor Club un Synex 665 (660 nu te ajuta cu nimic in cazul asta )
Later Edit
pe 2009 :Incepator scrie: George te rog da-mi un seit unde gasesc catalogul Okuma
http://www.svendsen-sport.dk/eCatalogue ... .html#/16/
merci George
in catalog nu apare cu convertor la seria Distance.
in catalog nu apare cu convertor la seria Distance.