Naluci "prinzatoare"...la avat
Re: Naluci "prinzatoare"...la avat
@ mircea...multumesc si o sa tin cont de sfat.
GO FOR SPINNING ! ! !
O sa imi dau eu un raspuns partial . E u twister proton shad red headmini_mic scrie:ma intereseaza si pe mine twiterul alb cu rosu; cat de elastic este, cat are paleta de mare ? Este chinezism sau vreo firma anume ? nu ca nu as da si cu chinezisme dar de obicei twisterele facute de ei nu vibreaza deloc.
@ mini_mic
Cred ca ai raspuns bine....nota 10,treci la loc !
Cred ca ai raspuns bine....nota 10,treci la loc !
GO FOR SPINNING ! ! !
Salut old-radu. Is şi eu din Romania şi pescuiesc de pe vremea lui Mircea cel Bătrân.Dezleaga misterul ! Mircea
Am dreptul sa am alta parere decat dvstra!
Dupa mai multe incercari (ca sa fiu sincer,.dupa foarte multe ) am ajuns la concluzia ca cea mai "prinzatoare" naluca pentru avat este voblerul de la Salmo,modelul Thrill.
Daca sti sa-l "manuiesti" bine,nu se poate ca avatul sa ramana dezinteresat de prezenta lui .
Recomandari:recuperarea voblerului sa se faca foarte rapid,cu varful lansetei tinut in sus (la aprox. 45grade fata de luciul apei).
Contraindicatii:NU tineti frana stransa la maxim ! Surprizele apar brusc si in forta
Mentiuni:NU vreau sa generalizez aceste sfaturi,dar in zona in care pescuiesc eu (Somes,Maramures) sunt "garantate "
Fir intins ! tuturor.
Daca sti sa-l "manuiesti" bine,nu se poate ca avatul sa ramana dezinteresat de prezenta lui .
Recomandari:recuperarea voblerului sa se faca foarte rapid,cu varful lansetei tinut in sus (la aprox. 45grade fata de luciul apei).
Contraindicatii:NU tineti frana stransa la maxim ! Surprizele apar brusc si in forta
Mentiuni:NU vreau sa generalizez aceste sfaturi,dar in zona in care pescuiesc eu (Somes,Maramures) sunt "garantate "
Fir intins ! tuturor.
GO FOR SPINNING ! ! !
Care Thrill,ca sunt mai multe.Care mi-l recomanzi?Am gasit la un magazi on-line trei variante,dar nu scrie daca e sinking sau floating.old_radu scrie:Dupa mai multe incercari (ca sa fiu sincer,.dupa foarte multe ) am ajuns la concluzia ca cea mai "prinzatoare" naluca pentru avat este voblerul de la Salmo,modelul Thrill.
Fir intins ! tuturor.
@ Neamtul
Salmo thrill este produs,asa cum ai gasit si tu,in trei variante de culori (paternuri).
Marimea si greutatea este una singura.Voblerul este sinking si oricare patern ai alege vei avea o surpriza placuta
Fir intins !... tuturor.
Salmo thrill este produs,asa cum ai gasit si tu,in trei variante de culori (paternuri).
Marimea si greutatea este una singura.Voblerul este sinking si oricare patern ai alege vei avea o surpriza placuta
Fir intins !... tuturor.
GO FOR SPINNING ! ! !
Salmo thril este in 2 marimi si greutati diferite........
DA...ai dreptate.poenaru c scrie:Salmo thril este in 2 marimi si greutati diferite........
Cei de la Salmo,au scos anul asta al 2 lea model...de 9 cm si 22 gr.Paternurile(culorile) sunt aceleasi 3 ca si la ala mai vechi.
Poate imi zici si mie daca ai vazut noul model,undeva,de vanzare .Eu nu stiu sa fie in tara .
P.S....o sa revin cu poza catorva modele de vobler "home-made"...pt avat .
GO FOR SPINNING ! ! !
Il poti comanda de pe net,pe saiturile specializate(nu dau nume sa nu supar pe cineva...)si eu acolo l-am vazut.
FIR INTINS!!!
FIR INTINS!!!
Radu.Eu mi/am luat un Thrill BMB de 7 cm si mi sa spus ca nu are evolutie buna.Acuma o sa il incerc si o sa ma conving singur.
Multumesc mult pt sfaturile de folosire.
Insist on Salmo!!!!!
Fir intins
Multumesc mult pt sfaturile de folosire.
Insist on Salmo!!!!!
Fir intins
Daca pescuit nu e,nimic nu e!!!
@ roby
...thrill-ul nu are aproape deloc "bataie".
Vibreaza slab,dar la viteza mare de recuperare,
Poate ma repet,dar evolutia acestui vobler imita foarte bine inotul obletelui , iar acest inot nu are nimic comun cu "dansurile sud-americane" ale voblerelor cu bataie mare .
Fir intins !...tuturor.
...thrill-ul nu are aproape deloc "bataie".
Vibreaza slab,dar la viteza mare de recuperare,
Poate ma repet,dar evolutia acestui vobler imita foarte bine inotul obletelui , iar acest inot nu are nimic comun cu "dansurile sud-americane" ale voblerelor cu bataie mare .
Fir intins !...tuturor.
GO FOR SPINNING ! ! !
- mayer_maryus
- utilizator
ca voblere prinzatoare pt avat am folosit doar rapala, cele cae imita obletu" hursky si xrap
in rest am un mepps nr3 model original (adik nu long) care iar a fct servici, dar nu e selectiva..
si ceva streamere daca pot sa le numesc asa, pe o ancora pusi neste fl..ci albi sau rosii
in rest am un mepps nr3 model original (adik nu long) care iar a fct servici, dar nu e selectiva..
si ceva streamere daca pot sa le numesc asa, pe o ancora pusi neste fl..ci albi sau rosii
...pentru ca nu vreau sa raman dator...old_radu scrie:
P.S....o sa revin cu poza catorva modele de vobler "home-made"...pt avat .
5-7 cm ...10-16 gr. ...bataie marunta
Fir intins !...tuturor.
GO FOR SPINNING ! ! !
- bogdan_alex
- junior
eu cred ca mi-am exprimat opinia pe toate forumurile pana acum asupra subiectului asta. da hai sa o fac inca odata si aici. Pt mine, pescuit avat exclusiv la Dunare, cele mai prinzatoare 2 voblere au fost Strike Pro ArcMinnow 9cm culoare 48 , si Salmo Hornet Floating 4cm culoare DB .
iata si linkuri
http://www.pecheur.com/images/articles/203/z20378.jpg
http://salmo.com.pl/page.php?id=30
iata si linkuri
http://www.pecheur.com/images/articles/203/z20378.jpg
http://salmo.com.pl/page.php?id=30