sa aveti idee cum arat un rau populat in italia
Moderator: mini_mic
- Pescar Brailean
- utilizator
Re: sa aveti idee cum arat un rau populat in italia
Mamaaaa!!!!! :shock: Cred ca ala e paradisu Io cred ca mash fi mutat acolo Da totushi daca stau shi ma gandesc parca nu mai are farmec atunci cand il vezi asha shi shtii unde sa dai shi prinzi in orice loc :| Dar totushi...o partida acolo ar fi traznet FIR INTINS
Pana nu agatz o data linia,io nu simt c-am pescuit!Aici e ..farmecu'...!Pescar Brailean scrie:Mamaaaa!!!!! :shock: Cred ca ala e paradisu Io cred ca mash fi mutat acolo Da totushi daca stau shi ma gandesc parca nu mai are farmec atunci cand il vezi asha shi shtii unde sa dai shi prinzi in orice loc :| Dar totushi...o partida acolo ar fi traznet FIR INTINS
nuti fa griji ca mai agheti si linia si nu ii prinzi dupa pofte cum vrei stai linistit nu is in toate locurile asa multi la mal dar raul este paradisss tot soiu de peste si nu uitati ca sunt terorizati de somni intre 50 si 90 de kg apar in fiecare saptamina in ziar cate un pescar cu o ditamai namila ei ii urasc ii lasa sa moara pe amlul apei pt ei nui o legenda un somn de 90 de kg ca la noi fir intins tuturor
always think like a fish