Salut tuturor !!
Ce parere aveti de o combinatie intre lanseta Senzor Club si mulineta Okuma Powerliner 860 ?
Multumesc anticipat !!
Combinatie Senzor Club - Okuma Powerliner 860
Moderatori: gor965, florentiniuga
Re: Combinatie Senzor Club - Okuma Powerliner 860
Daca e sa ne luam dupa pret ,e o combinatie reusita ...daca te iei dupa performanta si vrei sa scoti tot ce se poate din lanseta aia , combinatia e aiurea rau ! Lanseta e grea ,are 490 gr. , e de 3.90m si are inel de plecare din 50 ...PL are tambur de 60 ,grupeaza firul pe centru iar la aruncarile in forta ,cu greutati mai mari, firul are tendinta de a agata restul spirelor de la baza tamburului (in functie de cat de bine e bobinat firul pe tambur mulineta arunca mai bine sau mai prost ).Dracula scrie:Salut tuturor !!
Ce parere aveti de o combinatie intre lanseta Senzor Club si mulineta Okuma Powerliner 860 ?
Multumesc anticipat !!
Ok, merci !!
Ai putea sa-mi dai un sfat, la un buget de 300 euro ce sa-mi cumpar ( 2 lansete si 2 mulinete, noi)
Ai putea sa-mi dai un sfat, la un buget de 300 euro ce sa-mi cumpar ( 2 lansete si 2 mulinete, noi)
De ce nu incerci Senzor Club cu Okuma Synex 65?Astea se potrivesc mult mai bine.Daca cauti bine,in 330-340e reusesti sa-ti iei si set de 3 lansete+mulinetele mentionate de mine.
Nu pot sa dau sfaturi de genul asta ptr. ca eu am alte gusturi ,pescuiesc pe un alt tip de apa si caut de obicei altceva de la echipament decat majoritatea pescarilor de la noi .In cazul in care iti place Senzor Club , schimba mulineta PL cu una cu tambur supramarit !...Synex 65 ,cum a spus Neamtu' , e mai potrivita ! Eventual ,incearca sa vezi si alt tip de lanseta cu care sa te incadrezi in banii aia ... Chub Outcast 50 ,Sonik SK3 ,Shimano Forcemaster...Dracula scrie:Ok, merci !!