Buna ziua, tuturor "SPORTIVILOR"
- Florian Medias
- junior
Buna ziua, tuturor "SPORTIVILOR"
Buna ziua tuturor sportivilor!!!!!!!
Despre mine:
Ma numesc Florian Simon,si am avut marele noroc sa fiu nascut in 08.11.1966 Medias jud.Sibiu ROMANIA!!!
De trait, traiesc in Germania (Stuttgart Tübingen) de aproape 20 de ani.
Despre "ce doresc de la Pescuit":
Pescuitul imi ofera singura posibilitate de intilnire directa, cu mult stimatul si respectatul nostru adversar,iubit .....si in acelasi timp urit ( ,.........CRAPUL.......!
Despre mine:
Ma numesc Florian Simon,si am avut marele noroc sa fiu nascut in 08.11.1966 Medias jud.Sibiu ROMANIA!!!
Pescuitul imi ofera singura posibilitate de intilnire directa, cu mult stimatul si respectatul nostru adversar,iubit .....si in acelasi timp urit ( ,.........CRAPUL.......!
Re: Buna ziua, tuturor "SPORTIVILOR"
Bine ai venit printre noi ! Navigare usoara pe forum si mult fir intins !Florian Medias scrie:Buna ziua tuturor sportivilor!!!!!!!
Despre mine:
- Ion Mironov
- Partener
salutare si fir intins.......bine ai venit
- manutz_Ce_Crezi_pa
- junior
salutare prieteni dragi ma numesc Nedelcu Marian Cristian si pescuiesc de foarte mult timp si iubesc acest sport dar la fel de mult cat il iubesc la fel de mult vreau sal si ocrotesc si de acea vreau sa fac dragi nostri pescari sa inteleaga ca pescuit nu este o afacere cum il considera multi pescari si asi dori sai fac sa inteleaga ca pescuit este o relacxare si tot o data ocrotirea naturi daca am avea pescari care ar avea grija de frumoasele capturi pe care le detinem ar fi super si sa inteleaga ca trebuie eliberat fie care peste prins pt ca noi trebuie sa ne mandrim cu ceea ce avem nu sai omoram asa cum fac multi pescari sunt un baiat de varsta foarte mica am doar 19 ani dar iubesc accest sport si pe zi ce trece ma inplic mult mai mult in sportul accesta si imi doresc ca toti pescari sa procedeze la fel ca mine prinsu si eliberatu pestelui inseamna foarte mult .......va urez fi intins tuturor pescarilor bft
- misu_sipanu
- Veteran
Bafta multa si succes deplin si tie
ps.ai cel mai tare nik name
ps.ai cel mai tare nik name
- florin crapanu
- senior
Manutz ...sa nu mai urezi niciodata bafta sau succes pescarilor !!! Fii binevenit printre noi si FIR INTINS.Stima
- Costel Jambu
- senior
Bine ati venit amandoi si lectura frumoasa pe forum.
1 Aprilie...Ziua Nationala A Romaniei!
Eu consider aceasta urare o idee preconceputa.Ce parere ai de urmatoarea:florin crapanu scrie:Manutz ...sa nu mai urezi niciodata bafta sau succes pescarilor !!! Fii binevenit printre noi si FIR INTINS.Stima
SOLZI DE 5 CM CAT MAI MULTI LA VOI!!!
Ocroteste natura, merita!
- cosmin mihut
- Veteran
- cosmin mihut
- Veteran