attak-urile nu se aseamana decat la culoare cu beast master. cat au fost beast master negre, cu irizatii metalice, la fel au fost si attak. cum au facut beast master model 2008 visiniu, au sarit si attak la fileu. astia de la gipo au niste glume bune de tot in ei. incercau acum cativa ani sa ma convinga ca mulinetele attak sunt facute dupa big baitrunner

. referitor la betele attak, am avut si eu doua de 3,60 cu 3,5 lbs, modelul negru. iti faci treaba in orice situatie, duc foarte bine greutati mari. eu lansam plumb de 75 sau 90 cu saculet solubil. aveau, binenteles si unele inconveniente, dar te puteai descurca fara probleme. erau cam grele din cauza blank-ului gros in carne, inelele erau destul de sensibile, aveau u singur picior, iar mandrina era facuta pentru mulinetele din aceeasi gama, deci destul de mica. ca sa imi incapa talpa de powerliner sau longbow 65, a trebuit sa decupez putin din manerul de burete ca sa ii permita sa se desfileteze suficient
din cate am vazut eu, cele visinii au acelasi blank, la fel de greu, acelasi diametru, aceeasi actiune. vin insa si cu unele imbunatatiri la mandrina, o idee mai mare, precum si la inele, toate cu inel dublu.
pentru mine este o lanseta de incredere, care merita sa fie cumparata ...pe pret de oferta. cele negre inca se gasesc la ploiesti la 155 de lei bucata, modelul de care am vorbit. din punctul meu de vedere, face toti banii
Fishing is life. The rest...just details