trasatura virtuala .... au patit-o si altiioliviu orhei scrie:Mary ai uitat ceva, trasatura si luarea scaunului in brate.
Petrecerea de adio ...sezon 2009...Chiroiu 4
Moderatori: mini_mic, vali003, Coleman
- Marian Constantin
- Veteran
Re: Petrecerea de adio ...sezon 2009...Chiroiu 4
mary2005 scrie:trasatura virtuala .... au patit-o si altiioliviu orhei scrie:Mary ai uitat ceva, trasatura si luarea scaunului in brate.
nu-i vezi ca nu spun nimic ...
Teddy de ce nu ne spui nimic de trasatura aia de ti-a luat si lanseta de pe rod-pod ?
Dan Serban
Corect, de aia am uitat.Ceva de nemaivazut, pentru cei ce nu stiu ce peste exista in balta, va spun ca este o specie noua, crapul natural de stuf, traieste pe malurile de pe Chiroiu, se hraneste cu pulpa de mistret si bea bere, este foarte activ si iti trage lanseta pe mal, spre nucii falnici. Cei ce l-au vazut pot spune ca nu vor uita niciodata trasatura acestui exemplar deosebit. In iarna asta voi pregati o montura speciala pentru el, poate voi avea sansa sa ma reintalnesc cu el din nou la anul pe malurile de la Chiroiu . Am uitat sa precizez, ii plac bilele mici cu arome exotice
Dragos Dimache - Pescar sportiv
Fieldtester si colaborator SUPERBAITS
- Marian Constantin
- Veteran
Numele lui este ....... cred ca o parte au auzit de el prin bunavoinata televiziunilor ....MARYYYYYYYYY20000000005
Multimea e in delir....se fac valuri....Mary... Mary...Mary...
Dragos Dimache - Pescar sportiv
mary2005 scrie:Numele lui este ....... cred ca o parte au auzit de el prin bunavoinata televiziunilor ....MARYYYYYYYYY20000000005
Dan Serban