Mixul CRAPTOR
Moderator: florentiniuga
Re: Mix Boilies
va salut. am glumit,fiti siguri,dar m-am suparat rau de tot simbata si duminica,,de ce.am fost la balta unde merg de o perioada de timt,am aruncat in fiecare zi boilesuri,TIMP DE 7 ZILE in acelasi loc,am ajuns pe balta sinbata la ora 8 dimineata.am pus la 2 bete boiles,iar cu 2 am incercat cu mamaliga.nu am prins absolut nimic,asta pina dum la ora 14.langa mine,avenit un prieten cu care am pescuit si saptamina trecuta,asta fiind duminica la 7 dim. sa asezat la 10 metri de mine,dupa o jum.de ora a luat un ciortan,la mamaliga. am luat nada,mamaliga de la el si am pus in ale mele.La o ora a luat 2 carasi si un alt ciortan-2kg.dupa o jum de ora alt caras.M-am suparat,le-am aruncat in acelasi loc, le-am incurcat,nimic,iar a prins.ACELEASI MONTURI ACELEAS FIRE. I-AN LUAT BETELE LUI SI IAM DAT PE ALE MELE.NIMIC.CULMEA,CIND A PRINS CU ALE MELE.......M-AU APUCAT TOTI DRACII DE PE LUME AM PLECAT SI LE-AM LASAT PE MAL.NU MI-A MAI TREBUIT NIMIC.BINE MI-LEA ADUS EL MAI PE SEARA.A PRINS 8 KG CRAP SI 2KG CARASSI EU IN 2 ZILE NIMIC.PAI ITI MAI VINE SA TE DUCI LA BALTA.........? AM ZIS CA E PROSTU LOCU SI NOROCU,DAR DAO DRACU DE TREABA...DE LASAT NU AM CUM SA MA LAS,AM ZISO SI EU LA SUPARARE DAR ACUM MI-A TRECUT.,...FIR INTINS LA TOATA LUMEA
Stai ca n-am inteles...mix-ul lui Florentin a fost prezent la Boiliesmania ? ...la ce echipa ?Liviu Belu scrie:Asa cum stim cu toti Florentin a fost prezent la Boilliesmania, sunt curios cum au functionat boilliesurile facute din acest mix.
- florentiniuga
- Master Admin
Eu am fost intr-adevar la Boiliesmania, in echipa cu Luci. ...Echipa de filmare, asa ca boiliesurile au ramas acasa.
Bravo Vali003vali003 scrie:In urma cu aprox. doua luni ,am primit noul mix de la Florentin , ii multumesc din nou pe aceasta cale , am facut solubile si fierte din el , stropeala pe care am folosito este scopex , pe cele tari le tin intr-un dip cu aroma tot de scopex , este aroma care merge aici , cum este capsuna in tara , am facut cam 8 iesiri cu noile bile , primele doua iesiri au fost un esec total , nu am luat nimic , dar apoi am inceput sa am prezentari , in ultimele iesiri , media a fost de 6-8 pesti , la 6-8 ore de pescuit , deci iesiri scurte . Eu , personal ,consider , este un mix bun , atasez si o poza de la ultima iesire .
frumoasa captura.
Dan Marinita
AVIATORS FISHING CLUB
AVIATORS FISHING CLUB
- Liviu Belu
- membru activ
Salut,
A venit si sfarsitul toamnei, sa discutat asa de mult despre acest mix (cred ca daca nu cadea serverul aveam cel putin 30 de pagini) dar nimeni nu a facut un sumar al lui o concluzie, sa ajuns numai ca sa felicitam pe uni care au prins.
Poate cineva care la folosit poate sa traga o concluzie cu acest mix.
A venit si sfarsitul toamnei, sa discutat asa de mult despre acest mix (cred ca daca nu cadea serverul aveam cel putin 30 de pagini) dar nimeni nu a facut un sumar al lui o concluzie, sa ajuns numai ca sa felicitam pe uni care au prins.
Poate cineva care la folosit poate sa traga o concluzie cu acest mix.
De mixul de la Solar cu aroma de S&O ce parere aveti ? Ati avut rezultate bune ?
Catch & Release
- george-alexandru
- Veteran
PiciuS scrie:De mixul de la Solar cu aroma de S&O ce parere aveti ? Ati avut rezultate bune ?
foarte bun,si mai bun in amestec 50-50 cu red hering.
ps.folosesc de 2 ani acesta combinatie
Multumesc mult.As dori mai multe informatii si ti-am lasat un MP
ps: alte pareri daca se poate
Catch & Release
- florentiniuga
- Master Admin
Deschide un topic cu ce te intereseaza. Aici se discuta despre un alt mix.PiciuS scrie:De mixul de la Solar cu aroma de S&O ce parere aveti ? Ati avut rezultate bune ?...
Sorry,nu am observat
Domnul Florentin legat de mixul dumneavoastra este disponibil ? Cantitatea 1kg,3kg ? Pret ? Am vazut ca ati scris la inceputul topicului dar ma gandeam ca poate au mai aparut modificari
Domnul Florentin legat de mixul dumneavoastra este disponibil ? Cantitatea 1kg,3kg ? Pret ? Am vazut ca ati scris la inceputul topicului dar ma gandeam ca poate au mai aparut modificari
Catch & Release
- florentiniuga
- Master Admin
Nu sunt modificari dar in perioada asta il fac doar la comanda pentru ca s-a cam incheiat sezonul.
Domnu" Iuga m-am aprovizionat de la dumneavoastra acum 1 luna pt. primavara cu 5 galeti de mix ,si am o intrebare ;cum a-ti rezolvat partea lichida nefiind nevoie numai apa? Pt. boilesuri solubile ce seminte imi puteti recomanda si cum sa le prepar? Multumesc .
- florentiniuga
- Master Admin
Partea lichida am substituit-o cu aceleasi componente dar sub forma solida, deci contine tot ce trebuie.cezar100 scrie:Domnu" Iuga m-am aprovizionat de la dumneavoastra acum 1 luna pt. primavara cu 5 galeti de mix ,si am o intrebare ;cum a-ti rezolvat partea lichida nefiind nevoie numai apa? Pt. boilesuri solubile ce seminte imi puteti recomanda si cum sa le prepar? Multumesc .
Are seminte suficiente dar daca vrei, poti baga inca maxim 50-70g/kg, seminte de pasarele mici, nepreparate.
D-nm Florentin a aparut mixul de boiles al dumneavoastra in magazine>?
- florentiniuga
- Master Admin
Din primavara va fi.besliu scrie:D-nm Florentin a aparut mixul de boiles al dumneavoastra in magazine>?