Un alt topic pt achizitionare lansete

Moderatori: gor965, florentiniuga

Razvan_6
membru activ
membru activ

Re: Un alt topic pt achizitionare lansete

Mesaj de Razvan_6 » 15 Noi 2009, 19:40

:)) Harrison Torrix este facut manual in Anglia si se vede asta de la distanta :) . Am vazut ieri la magazinul BigFish unul era de culoare albastra ...... impresionanta lanseta dar si pretul sa ne fereasca Dumnezeu de asa ceva =)) .

Razvan_6
membru activ
membru activ

Mesaj de Razvan_6 » 15 Noi 2009, 19:44

8-> Ce parere aveti de betele de la Gipo pescar ...ma refer la ultimul model de atack alea visinii cu fibra noduroasa asa ;;) Unii ziceau ca au blancuri Sportex modelul asta http://www.ockert.net/main/index.php?id=1187,0,0,1,0,0

Laurentiu
Veteran
Veteran

Mesaj de Laurentiu » 15 Noi 2009, 21:30

Tu erai client de niro; ce ne intrebi de gipo? Nu spuneai ca ia banii de la fraieri?
Uite, eu stiu dar nu spun nici de-al dreaq ca drept pedeapsa ca ai batut campii la inceputul thread-ului.

Razvan_6
membru activ
membru activ

Mesaj de Razvan_6 » 15 Noi 2009, 22:16

:D Nenicu Laurentiu haide te rugam ne spui >:D< o:-)

Razvan_6
membru activ
membru activ

Mesaj de Razvan_6 » 16 Noi 2009, 20:03

:-?? M-au vrajit unii azi la magazinu de la gipo( gara de nord) ca atakurile astea noi sant facute pe blancuri de shimano beast master .Aveau preturi mici rau la gipo la betele atack 120 lei bucata ( ala de 3,60m / 2,75lbs ) si 140 lei ( alea de 3,90m /3 lbs ) .Mai aveau muuulte modele de la firma maver ( printre care si genesis ...etc ) . :-?

mariusangler
senior
senior

Mesaj de mariusangler » 16 Noi 2009, 20:15

Razvan_6 scrie::)) Harrison Torrix este facut manual in Anglia si se vede asta de la distanta :) . Am vazut ieri la magazinul BigFish unul era de culoare albastra ...... impresionanta lanseta dar si pretul sa ne fereasca Dumnezeu de asa ceva =)) .
Esti sigur ca nu erau si alea din China?Daca stiau aia de la magazin ca tu esti ala care i-a mutat pe Century in China,ati puneau covorul rosu la intrarea in magazin.
=))
Team Select Baits Romania

Razvan_6
membru activ
membru activ

Mesaj de Razvan_6 » 16 Noi 2009, 20:23

:D Si am mai vazut la gipo o lanseta senzationala lucrata manual in franta pe blanc englezesc indestructibil si cu inele fuji sic titanium ( asa ziceau aia deacolo ) semnata Dominic Audigue . Ziceau ca modelul asta e scos de 20 de ani si nici acuma nu s a oprit productia la el asa e de bun dar si pretu e pe masura calitatii http://www.mastershop.ro/produs.php?id_ ... meniu=F111#

marian_popescu
Veteran
Veteran

Mesaj de marian_popescu » 16 Noi 2009, 23:12

attak-urile nu se aseamana decat la culoare cu beast master. cat au fost beast master negre, cu irizatii metalice, la fel au fost si attak. cum au facut beast master model 2008 visiniu, au sarit si attak la fileu. astia de la gipo au niste glume bune de tot in ei. incercau acum cativa ani sa ma convinga ca mulinetele attak sunt facute dupa big baitrunner :D . referitor la betele attak, am avut si eu doua de 3,60 cu 3,5 lbs, modelul negru. iti faci treaba in orice situatie, duc foarte bine greutati mari. eu lansam plumb de 75 sau 90 cu saculet solubil. aveau, binenteles si unele inconveniente, dar te puteai descurca fara probleme. erau cam grele din cauza blank-ului gros in carne, inelele erau destul de sensibile, aveau u singur picior, iar mandrina era facuta pentru mulinetele din aceeasi gama, deci destul de mica. ca sa imi incapa talpa de powerliner sau longbow 65, a trebuit sa decupez putin din manerul de burete ca sa ii permita sa se desfileteze suficient
din cate am vazut eu, cele visinii au acelasi blank, la fel de greu, acelasi diametru, aceeasi actiune. vin insa si cu unele imbunatatiri la mandrina, o idee mai mare, precum si la inele, toate cu inel dublu.
pentru mine este o lanseta de incredere, care merita sa fie cumparata ...pe pret de oferta. cele negre inca se gasesc la ploiesti la 155 de lei bucata, modelul de care am vorbit. din punctul meu de vedere, face toti banii
Fishing is life. The rest...just details

Razvan_6
membru activ
membru activ

Mesaj de Razvan_6 » 17 Noi 2009, 10:08

:) Atakurile de la gara de nord sant maro translucid ( le au schimbat iar culoarea :)) ) .... inseamna ca lotul ala visiniu s a vandut de mult si au acuma un lot mai nou :P

Razvan_6
membru activ
membru activ

Mesaj de Razvan_6 » 17 Noi 2009, 11:25

:-? Deaia se plangeau chinezii din niro ca nu mai merge vanzarea ca altadata =)) ..... cu eftenirile astea de la gipo nu le mai calca pragu la ciupanezi atata lume <:-P

adrian82
membru activ
membru activ

Mesaj de adrian82 » 19 Noi 2009, 23:49

unde ai gasit senzor club la 248 ron bucata ???????????????

Laurentiu
Veteran
Veteran

Mesaj de Laurentiu » 20 Noi 2009, 00:51

La cri-cros, dar trebuie sa cumperi minim 3 bucati..

Scrie răspuns

Înapoi la “Undite si lansete”